Magazin > Horoskop in Numerologija
3922 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 22. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Energijo konjunkcije med Luno in Marsom boste zaznavali kot podzavestno impulzivnost, ki se bo širila tudi na okolico.

Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, razne spore ali spremembe. Svoj čas bo najbolj smotrno preživeti v družbi sočutnih in ljubečih ljudi, ki vas bodo znali spodbuditi in navdihniti. Preseneti vas
lahko priložnost, da nekaj naredite popolnoma drugače, kot od vas pričakujejo. Pomembno je, da se učite na preteklih lekcijah. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala čisto v drugi smeri. V poslovnem življenju in v ljubezenskih odnosih se boste z luno v levu končno lahko sprostili in prevzeli glavno vlogo.

BIK
Ohranite +umirjenost, saj jo boste, kljub temu da bo z energijo lune v levu vse bolj razigrano, potrebovali. Zagotovo boste našli nekaj zase, saj boste optimistični in dobro pripravljeni.

DVOJČKA
Pazite na kritike drugih, ki ne bodo dobronamerne. Ni razlogov, da bi se zapirali vase, toda ne navezujte se na prazne obljube. Počasi boste poiskali nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete.

RAK
Kljub temu da vas bo obdajalo veliko prazne komunikacije, se nikar ne obremenjujte s tem. Izkoristite dan za vse obveznosti, ki jih imate na delovnem redu in se vsemu skupaj nasmehnite.

LEV
S pomočjo vznemirljive, dinamične energije lune v vašem znamenju se lotite dela, in naredite korak naprej k realizaciji svojih idej. Čeprav vas bodo vabili v družbo, to ne bo najboljša izbira.

DEVICA
Ovir zaradi optimističnega delovanja ne boste zaznavali. Pomembno bo, da poveste svoje mnenje brez oklevanja ali nepotrebnega ovinkarjenja, s katerim lahko vse skupaj še otežite.

TEHTNICA
Ne bojte se pogledati resnici v oči, vendar kljub temu pazite s tistimi, ki vas vznemirjajo, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Nekateri boste zaznavali posledice stresa in utrujenosti.

ŠKORPIJON
Več kot običajno se boste ukvarjali s tistimi, ki jih še ne poznate dovolj dobro. Želja po izpostavljenosti kljub temu morda ne bo zadoščena. Pazljivo prisluhnite, saj boste le tako vedeli, kako nadaljevati.

STRELEC
Nikar se ne obremenjujte preveč s tem, kaj vas čaka v prihodnje, ampak raje uživate v drobnih radostih, v vsaki priložnosti, ki se vam bo pojavila. Nekoliko bolj boste zapravljivi kot običajno.

KOZOROG
Z energijo lune v levu prihajajo možnosti za krajše izlete, zato si dovolite biti spontani. V ljubezni ne boste mirni, muči vas zgodba, ki je očitno še niste dokončali, čeprav si tega ne priznavate.

VODNAR
Veder in razigran dan bo prebudil kreativnost, z lahkoto se boste soočali s situacijami, tudi na področju čustev boste zelo pozitivno razpoloženi. Obeta se zanimiv večer, obarvan z zadovoljstvom.

RIBI
Lep in umirjen dan je pred vami. Luna v raku vam prinaša skladnost in zadovoljstvo. Prihaja veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. Povečana bo tudi želja po druženju s simpatično osebo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.