Magazin > Horoskop in Numerologija
3507 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. septembra 2023

astrologija Profimedia
Pogled bo usmerjen navzgor, težave se s pomočjo spretnih rešitev pomikajo v ozadje.

V kolikor hrepenite po določenih odgovorih, je sedaj pravi čas za direktna in iskrena vprašanja. Odgovori vas bodo močno presenetili, in sicer v pozitivno naravnani smeri. Nastopili boste prepričljivo ter predvsem zelo diplomatsko. Ne prestrašite se, če se v trenutku ne boste zavedali pravega vzroka svojih dejanj. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub optimizmu, ki ga prebuja luna v strelcu z nekom nikakor ne boste našli skupnega jezika. Nikar se ne prerekajte v nedogled, saj bi izgubili preveč dragocenega časa, ki ga lahko bolje izkoristite.

BIK 
Nikar se na področju dela ne zapletajte preveč v podrobnosti, ker za to ne bo potrebe. 
Nekaj se vam ves čas ponavlja, vendar tokrat nimate dovolj moči, da bi se uprli dejstvom. 

DVOJČKA 
Določeno delo vam bo, ker boste z energijo lune v strelcu nezbrani pretežko, zato naj vam ne bo nerodno priznati, da ne morete opraviti vsega. Manjše zdravstvene težavice, ki so možne, vas ne bodo obremenile.

RAK 
Jezik bo zaradi energije lune v strelcu hitrejši od vaših misli, kar tistim, ki vas bodo obdajali, nikakor ne bo ustrezalo. Saj veste, da je direkten nastop še vedno tabu tema, ki se ji mnogi hočejo izogniti.

LEV 
Opozorili vas bodo, da postajate izredno trmasti glede zadev, kjer se vam je nekoč zalomilo. Na vsak način boste zaradi povišanega ega želeli dokazati, da ste pripravljeni poskusiti znova. 

DEVICA 
Čeprav zaradi svoje dobrote ne morete zavrniti nikogar, se s tem načinom delovanja, da ne znate reči ne le zapletate v težave. Pričakujte še dodatna zasliševanja na področju čustev.

TEHTNICA 
Posvetite kljub temu, da vas bo z energijo lune v strelcu vleklo v družbo več časa pravnim zadevam, ki čakajo na realizacijo. Tokrat ne bo možnosti, da bi poiskali kakršne koli bližnjice. 

ŠKORPIJON 
Z luno v strelcu se boste znebili določenih zadržkov, posebno v ljubezni, kjer si močno želite, da bi se vse skupaj poglobilo in razrešilo. Začelo se bo dogajati, ko boste končno odvrgli dvome.

STRELEC  
Razni moteči dejavniki in nepričakovani zapleti vas zaradi energije lune v vašem znamenju ne bodo preveč ovirali. Z veseljem jih boste zelo hitro odstranili ali razrešili. 

KOZOROG 
Največ zanimivega se bo dogajalo na področju čustev, zato pripravite vse svoje skrite adute, saj vam to, da se prepuščate dogodkom in le čakate, tokrat ne bo v nobeno pomoč. 

VODNAR 
Premislite, kako bi odgovorili na nekaj vprašanj, ki so zelo pomembna za razvoj določene situacije. Pomagala vam bo vaša neverjetna odločnost, zato čim prej zavihajte rokave.

RIBI 
Iz kočljive situacije se ne boste mogli izmuzniti z nekaj sladkih besed. Imate občutek, da se morate odločiti, čeprav ne veste, kako. Najprej se zberite, šele nato nadaljujte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.