Magazin > Horoskop in Numerologija
3909 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. julija 2022

astrologija Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Marsom prihajajo nestrpnost, netolerantnost in razdražljivost in sicer na vseh področjih delovanja.

Prepirljivost lahko pokvari še tako trden odnos, zato se napornim dokazovanjem in konfliktnim situacijam raje izognite. Skušajte poiskati pravi stik s svojo notranjostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Našli boste rešitev za pomembno zadevo in sledili prijetnim smernicam. Največ časa boste porabili za to,  da se na ljubezenskem področju odločite, kaj vas najbolj privlači.

BIK
Nikar kljub energiji lune v vašem znamenju ne zidajte gradov v oblakih, saj situacija ni čisto nič drugačna, kot je bila v preteklosti. Le nekaj malenkosti se je spremenilo, vendar to še ni dovolj.

DVOJČKA
Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj luna v biku podpira tkanje družinskih vezi. To je ugoden čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate ter se pogovorite o pomembnih stvareh.

RAK
Premišljeno in mirno se boste lotili zadeve, ki zahteva od vas znanje, razum in kanček sreče. Ravno na srečo boste stavili in to je tisto, kar vas vodi k pravim rešitvam na daljši rok.

LEV
Prilagajali se boste brez težav, posebno če se odpravljate na kakšen pomemben sestanek. Luna v biku prinaša dobro motivacijo in vztrajnost, zato se predajte njenim energijam.

DEVICA
Reševali boste pomembne službene zadeve in prostor barvno popestrili ter osvežili z dodatki. Prijetni koraki bodo občutno vplivali tudi na razpoloženje drugih, ki vas bodo pohvalili.

TEHTNICA
Tokrat boste zaradi lune v biku odlašali in zavlačevali. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba. Otresite se čim prej neodločnosti.

ŠKORPIJON
Sprejeli boste tisto priložnost, ki vam bo prinesla veselje, tudi če bo na prvi pogled izgledalo da je nemogoča. Nasveti drugih vas lahko tokrat le zmedejo in pahnejo v neodločnost.

STRELEC
Umirjenost, ki jo prinaša luna v biku, vam bo vlila zaupanje in končno boste pridobili odgovore na svoja vprašanja. Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte, da spremembo predlagajo drugi.

KOZOROG
Luna v biku prinaša dovolj zagona in ostane vam le še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo že v preteklosti težje rešljivo. V ljubezni boste končno nekoliko bolj sproščeni.

VODNAR
Nikar ne izgubljajte glave in srca v odnosu, ki vas notranje vznemirja, saj se opečete, tudi dolgoročno. Usmerite se raje v reševanje tistih zadev, ki vam kradejo spanec.

RIBI
Izzivi na delovnem mestu bodo pozitivni, saj luna v biku prebuja motivacijo in neverjetno vztrajnost. Tudi če se bo nekaj zakompliciralo, vas to ne bo odvrnilo od nadaljevanja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.