Magazin > Horoskop in Numerologija
6294 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 2. novembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Če se v misli prikradejo strahovi in dvomi, skušajte razmisliti če ste na pravi poti.

Znašli se boste v zoprni situaciji in do izraza bo prišla bolj občutljiva narava. Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar vas lahko notranje obremeni. Ugoden čas za reševanje finančnih zadev, tudi tistih, ki bi jih morda najraje ignorirali. Samokontrola in previdnost v medsebojnih odnosih lahko zavirata izražanje in vas postavita pred zoprno izkušnjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Obeta se vam uspešno sodelovanje, ki bo temeljilo na konkretno zastavljenih ciljih in želji po večjem zaslužku. Nekaj več pozornosti posvetite sebi in svojim skritim željam.

BIK 
Naredili boste odličen prvi vtis, saj boste ob pomembnem srečanju ravno prav zgovorni. Tudi na ljubezenskem področju pričakujte z luno v raku več prijaznih vibracij.

DVOJČKA 
Razmislite o kakšni spremembi na kariernem področju. Kar nekaj priložnosti ste izpustili iz rok iz razloga, ki že lep čas ni aktualen. Sedaj je čas, da se podate v zastavljanje ciljev. 

RAK 
Zaradi občutljive energije v vašem znamenju ne bodite presenečeni, če se bodo pojavljali nepredvideni zapleti. Priznali si boste, da je treba sprejemati tako pohvale kot tudi kritike.

LEV 
Na hitro boste sprejeli določene odločitve, da se boste izvlekli iz zmešnjave. Ponudilo se vam bo ogromno izzivov, vendar žal ne boste dovolj zbrani, da bi lahko podali odločitev.

DEVICA 
Vaše zmožnosti so večje, kot si mislite, zato se podajte v akcijo in se ne ozirajte na občutljivost, ki jo bo prebujala luna v raku. Poglobili se boste tudi v finančno področje.

TEHTNICA 
Misli vam bodo uhajale k osebi, ki vas je sicer že pustila na cedilu, vendar si kljub temu ne morete dopovedati resnice. Želeli jo boste vprašati kako se počuti ter povedati svoje globoke želje.

ŠKORPIJON 
Obkroženi boste s spletkami in prerekanjem. Izognite se tistim, za katere veste, da so k temu že po naravi bolj močno nagnjeni. Ohranite svoja stališča in ostanite zvesti sebi.


STRELEC 
Česarkoli se boste lotili, sledite predvidenim postopkom in ne poskušajte pridobiti na času, saj vas spremlja luna v raku. Nekateri previdnostni ukrepi se utegnejo izkazati kot koristni.

KOZOROG 
Pazite, da boste najprej na področju dela zaključili, šele nato se lotite bolj prijetnih stvari. Tisti, ki iščete službo, se počasi začnite pripravljati, saj prihajajo boljše možnosti. 

VODNAR 
Ljubezen bo, kljub temu da se luna nahaja v znamenju raka, na zadnjem mestu. V službi pričakujte izjemno napeto razpoloženje in občutek, da vsak nekaj skriva pred drugimi. 

RIBI 
Če se boste na določenem področju izpostavili, vedite, da nasprotniki ne bodo izbirali sredstev. Pametno bi bilo, da bi se skozi dan posvetili nedokončanim zadevam iz preteklosti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.