Magazin > Horoskop in Numerologija
5767 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 2. marca 2023

astrologija, horoskop, vedeževanje
Nakopičene misli, neuresničljive želje, stare zamere, vse to lahko priplava na površje.

Vendar se ne ustrašite, saj boste imeli dovolj moči, da se soočite in se približate fazi umirjenosti. Situacije, ki prihajajo, bodo prijetne, zato se nikar ne ustrašite odvečnih obveznosti. Delo bo tisto, ki vas bo osvobajalo ter vam nudilo občutek varnosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Šesti čut, ki ga bo okrepila luna v raku, vas vodi v užitke in prijetne odločitve. Z nekom se boste lahko končno pogovorili na za vas ustrezen način. Romantične zvezde bodo radodarne.

BIK
Vprašajte se, zakaj tolikokrat tavate v temi in sami sebi blokirate srečo in sproščenost. Ohranite potrpežljivost, dokler čas ne dozori in si v miru, skujte kakšen načrt, kako se prebiti v ospredje.

DVOJČKA
Ugasnite nergavost, s katero bi lahko skrhali določen odnos, ki se že nekaj časa krha. 
Znova preveč komplicirate, namesto da bi prisluhnili sebi in upoštevali tisto, kar si dejansko želite. 

RAK
Vaše telo potrebuje več razgibavanja in zdrave prehrane, zato si privoščite več športa in rekreacije. Poglobite se, ozrite se vase in pustite druge, da živijo življenje, tako kot želijo.

LEV
Priporočljivo je, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje brez pravih dejanj ni dovolj. Vaša prilagodljivost bo zaradi lune v raku na področju odnosov zopet na preizkušnji. 

DEVICA
Ugotovili boste, da se boste morali v določeni situaciji vi prilagoditi nekomu drugemu in ne obratno, kar vas bo notranje zelo vznemirilo. Pazite pri pogajanjih, ki so odvisna od dogovorov. 

TEHTNICA
Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj dobro za nasprotno stran. Prevzela vas bo misel, da bi se umaknili in odšli neznano kam. 

ŠKORPIJON
Obveznosti, ki vas čakajo, vam bodo preprečile, da bi nekaj pomembnega spregledali, kar je pozitivno, saj se boste morali s težavami najprej soočiti. Poskrbite, da boste nastopili iskreno.

STRELEC
Priljubljenost, po kateri hrepenite, boste povečali, če boste opustili kritike in strah, ki vas le vlečejo v nepravo smer, ter blokirajo vaše odločitve, ki so v resnici sveže in razigrane.

KOZOROG
V dan z luno v raku se boste podali utrujeni in obremenjeni, predvsem zaradi obveznosti, ki se kopičijo na vaši mizi. Včasih je treba vse skupaj nekoliko odmisliti, oziroma postaviti na stran.

VODNAR
Večina vaše pozornosti bo usmerjene predvsem v odnos z ljubljeno osebo. Nikar pa ne delajte napačnih zaključkov, dokler se o vsem, kar je v zadnjem času sporno, izčrpno ne pogovorite. 

RIBI
Če ste se čustveno preveč zapletli z osebo, ki želi ostati svobodna, poiščete raje nove možnosti in poti, ki vas bodo navdihnile s pozitivno energijo in smislom za humor. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.