Magazin > Horoskop in Numerologija
12571 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 19. septembra 2024

horoskop Profimedia
Lažje kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini, saj bo povišan ego poskrbel, da boste zelo prodorni.

Tokrat si boste znali vzeti več časa za razvedrilo, tudi za kakšno nenačrtovano krajšo pot. Prevelik zalogaj na področju kariere vas ne bo prestrašil, ravno obratno. Spontane misli in zaznave bodo krojile usodo današnjega dne. Znali se boste usmeriti k pomembnim situacijam, ki vas bodo popolnoma prepričale v spremembe (Vir: Horoskop.si) 

OVEN

Z luno v svojem znamenju se ne boste ozirali na podzavestne vzgibe. Spontano raziskovanje bo odprlo neznane poti. Navdihovali vas bodo tisti, ob katerih se boste nasmejali.

BIK

Začnite zaupati v nekaj boljšega, nekaj, kar vas lahko popelje v svet bolj pestrega dogajanja. Posvetite se tudi tistim prijateljem, ki že nekaj časa nestrpno čakajo, da se odzovete.

 DVOJČKA

Sprijaznite se z določenimi dejstvi, namesto da po nepotrebnem izgubljate živce. Z energijo lune v znamenju ovna vam niti na misel ne bo prišlo, da bi nekaj predolgo analizirali.

 RAK

To, da se umaknete ter se zakopljete v delo, je edini način, da v službi obdržite mirne odnose. Potrebno bo veliko potrpežljivosti, v nasprotnem primeru se lahko marsikaj zaplete.

 LEV 

Vsak trenutek, preživet v dobri družbi, bo obarvan z občutkom, da vam godi, ko ste obdani s prijetnimi ljudmi. Če se bo pripetila kakšna nerodna malenkost, se boste znali skupaj nasmejati.

 DEVICA

Naj se vas preveč ne dotaknejo razni pritiski in nepredvidljive spremembe, ki bodo zaradi energije lune v znamenju ovna tik za vogalom. V ljubezenskih odnosih boste komplicirali.

 TEHTNICA

Vse navidezne omejitve, ki so vas v zadnjem času odtujile od trenutkov sreče, se z luno v ovnu umikajo iz obzorja. Doživeli boste čustvena stanja, po katerih tako zelo hrepenite.

 ŠKORPIJON

Odzovite se simpatičnemu povabilu, o katerem že nekaj dni neprestano razmišljate. Skupaj se bosta odlično počutila, prav tako bosta odpirala tematike, ki bodo zanimive za oba.

 STRELEC

Kljub luni v ovnu, ki vam je običajno naklonjena, vse zadeve ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej bo na vrsti obveznost povezana s financami, ki bi jo najraje izpustili.

KOZOROG

Če slučajno naletite na manjšo zmedo v komunikaciji, uporabite samozavesten pristop. Polni entuziazma boste tudi na področju ljubezni, kjer lahko pričakujete veliko lepih stvari.

 VODNAR

Vse športne aktivnosti in stiki z dobrimi prijatelji, ki vas razumejo, bodo glavni moto dneva z luno v ovnu. Doživeli boste prijetno presenečenje, ki vas bo v trenutku spravilo v dobro voljo.

 RIBI

Situacija, v kateri ste se pred kratkim znašli, vam bo dajala odlično energijo, saj se bo postopoma vse, kar vas je skrbelo, začelo vrteti v bolj dojemljivi ter bolj produktivni smeri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.