Magazin > Horoskop in Numerologija
2210 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 17. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Tišina vam zaradi vpliva Polne lune ne bo odgovarjala, saj bo prebujala močne dvome.

Prav tako vam ne bo všeč, če se nihče ne bo spomnil na vas, saj se bo prebudil občutek, da vas ne cenijo dovolj.  Težko boste zbrali pogum in samozavest, zato se boste raje umaknili v ozadje in delovali v vlogi opazovalca. Kovanje načrtov lahko pade v vodo, zato se prepustite občutljivi energiji in nikar ne delajte prehitrih zaključkov. Razbremenita vas lahko glasba in meditacija. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikar ne hitite s podpisovanjem pogodb in resnimi dogovori, saj lahko zaradi vpliva Polne lune nepričakovano pride do raznih napetosti, nedorečenosti ter nesporazumov.

BIK
V notranjosti se bodo prepletale močne želje po spremembi, vendar bo energija Polne lune zaustavila akcijo ter dogajanje, zato se naslonite nazaj in še kakšen dan počakajte.

DVOJČKA
Nekdo vas bo presenetil, zato boste kljub polni luni polni optimizma in prepričani, da vpliv za vas ne velja, saj ste preveč sproščeni, da bi vas karkoli lahko pahnilo v slabo voljo. 

RAK 
Tisti trenutek, ko ste se zazrli v oči simpatične osebe, boste v mislih neprestano oživljali. Zaželeli si boste več pozornosti na čustvenem področju, še posebej, če ste v razmerju.

LEV
Vseh opozoril, ki bodo trkala na vrata, nikar preveč brezbrižno ne spreglejte. Polna luna se bo dotikala predvsem hitrih odločitev, zato s kakšnim tveganjem še nekoliko počakajte.

DEVICA
Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni v situacijo, ki vas obremenjuje, da ne boste nekoga slučajno po krivem obdolžili. Zapomnite si, iskrenost je lepa vrlina.

TEHTNICA
Če ne želite dodatnih dolgov in zapletov, se nikar ne spuščajte v velike brezglave nakupe, ki bodo na prvi tren izgledali tako zelo mamljivi, da se jim bo resnično težko upreti.

ŠKORPIJON
Na kariernem področju se zaradi vpliva Polne lune raje preveč ne postavljajte zase, ampak se poslušno prilagodite, saj boste le tako še naprej sposobni gojiti skladne odnose. 

STRELEC
Če si boste dovolili biti spontani, se boste sposobni otresti negativnega vpliva Polne lune ter si ustvariti dan skoraj po svojem okusu. Ljubezenski pripetljaji bodo razgibani.

KOZOROG
Odkriti bo treba, kaj bi lahko v odnosu, ki se je znašel na razpotju, še spremenili, da bi stekel v bolj gladki smeri. Nekaj potrpežljivosti ter prilagodljivosti se vam bo obrestovalo.

VODNAR
Čustvena skladnost bo kljub Polni luni ustvarila prijetne vibracije na ljubezenskem področju. Popaziti boste morali le v komunikaciji na delovnem mestu, saj vas bodo lovili za besede.

RIBI
Ne boste si dovolili, da vas prijatelj, ki se neprestano vtika v vse ovira pri odločitvah, ki jih nameravate izpeljati. Če boste odločni, boste vse skupaj zavihteli v ugodno smer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.