Magazin > Horoskop in Numerologija
8321 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 17. avgusta 2023

astrologija Profimedia
Na prvo mesto boste postavili red in čistočo, saj boste čutili močnejšo željo po urejanju svojih življenjskih prostorov ter misli.

Prihaja neverjetna sposobnost analiziranja kritičnih podrobnosti. Tokrat boste brezkompromisno prvi pripravljeni priskočiti na pomoč, ko vas bo prijatelj prosil za uslugo. Ne bodite presenečeni, če boste uživali v tem, da na nek način služite drugim. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nikakor se ne boste mogli odločiti, katera možnost je boljša, vendar lahko z dobro organizacijo, ki jo prebuja luna v devici, vse, kar vam bodo naložili, opravite brez napak ob pravem času.

BIK 
Spoznali boste, da si, namesto da si na glavo nakopljete nove naloge, morate vzeti več časa za premor in premislek. Tudi zato, da se ne bi zapletlo tik pred zdajci, le zato, ker niste pravočasno popustili. 

DVOJČKA 
Nekaj boste sprejeli zelo resno, tako resno, da se vam bo marsikdo čudil, saj to ni ravno v vaši navadi. Ne ozirajte se preveč na to, če vas bo nekdo kritiziral, ker bo stvar samo v zavisti.

RAK 
Obeta se vam nekaj nejasnosti na poslovnem področju. Psihično boste bolj razdražljivi, saj vas bo spremljal občutek, da ne delate prav. Skrbelo vas bo tudi področje denarja.

LEV 
Kljub energiji lune v devici se boste sprostili in dobili toplino ter potrditve, ki jih potrebujete za uspešno življenje. Vzemite si čas za glasne pogovore s seboj, da si ne boste česa očitali.

DEVICA 
Ne bo vam najbolj všeč, ko boste ugotovili, kaj vse vas v naslednjih dneh čaka. Priklopite se raje na umirjeno vibracijo in delujte nekoliko bolj sistematično ter seveda zbrano.

TEHTNICA 
Nekomu boste odgovorili, čeprav vam bodo po mislih neprestano švigale številne pripombe. Približno veste, kaj bi morali storiti, čeprav boste še vedno nekoliko preračunljivi. 

ŠKORPIJON 
Lepa gesta nekoga od sodelavcev bo le poskus, da bi vas pridobil na svojo stran. Nikar zaradi enostavne rešitve, ki jo bo predlagal, ne spreminjajte svojega mnenja, ki je ustrezno.

STRELEC 
Obljubili ste, torej opravite, kar od vas pričakujejo samodejno, brez odvečnih nesporazumov. Pazite, komu boste posodili denar, saj je možno, da ga v prihodnje ne boste dobili nazaj.

KOZOROG 
Neradi se spuščate v besedne dvoboje, zato boste ko se bo nekdo želel dokazovati raje umaknili ter si mislili svoje. V hipu se boste enostavno odločili ubrati drugačno taktiko. 

VODNAR 
Pazite, če se ukvarjate s težjimi dejavnostmi, saj boste zaradi lune v devici močno pretiravali z raznimi podrobnostmi. Čaka vas veliko drugih opravkov in škoda je, da izgubljate energijo po nepotrebnem.

RIBI 
Notranji občutek, ki vas spremlja že nekaj dni, ni daleč od resnice, a vsekakor poskrbite za to, da ne boste zapravili preveč časa za brezglavo razmišljanje. Izredno težko bo uskladiti vse želje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.