Magazin > Horoskop in Numerologija
9827 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. decembra 2022

astrologija Profimedia
Krmarili boste z odličnimi diplomatskimi in pogajalskimi sposobnostmi, kar vas na področju dela in denarja postavlja v ospredje.

Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko zanesete na ugodne rešitve in pričakujete pohvalo. Znali boste ponuditi nasvet, ko bo to potrebno. Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij, ter prijaznosti. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Zaslužili ste si nekaj predaha. Izkoristite priložnost za druženje z zabavno družbo,  delo lahko še malo počaka. Prav tako je prav, da spregovorite o stvareh, o katerih ves čas tuhtate.

BIK 
Zaradi zoprne situacije, v kateri se boste znašli, prihaja sprememba razmišljanja v zvezi z odnosi. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost, vendar boste imeli težave z zaupanjem.

DVOJČKA 
Poskusite se na področju kariere z luno v devici zbrati in nikar ne popustite zaradi nepomembnih malenkosti. Vse, kar boste naredili in opazili, boste znali tudi argumentirati.

RAK 
V ljubezni boste zaradi hladne energije lune v devici oklevali in nihali, kar ni najboljša izbira. Kaj če bi enkrat za spremembo presenetili z odločnim in samozavestnim nastopom.

LEV 
Prihaja veliko informacij, posebno na poslovnem in finančnem področju. Najbolj vas bo zmotilo to, da niste popolnoma prepričani o svojem prav. Naj vas dvomi ne posrkajo vase.

DEVICA 
Nikar ne nasedajte besedam samo zato, ker se dobro slišijo. Sami dobro veste, kako stvari stojijo, zato nikar ne dovolite, da bi vas prepričali v nekaj popolnoma nasprotnega.

TEHTNICA 
Zanesite se na srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste ponovno sami za vse. Nekaj se bo razvilo veliko prej in bolj ugodno kot ste sploh pričakovali.

ŠKORPIJON 
V družbi, kjer nekdo ves čas izpostavlja nenavadna izhodišča, se prilagodite, saj vse skupaj na koncu niti ne bo izpadlo tako negativno. Na področju čustev skušajte biti čim bolj iskreni.

STRELEC 
Luna v devici prinaša ugodno energijo, posebno za načrte, ki so dolgo čakali nekje v ozadju. Pozabite na prirojeno površnost in se vsega skupaj lotite na bolj natančen način.

KOZOROG 
Čeprav si želite v družinskem krogu nekaj spremeniti, morate kljub temu ravnati odgovorno. Obvestite, da ste na voljo, če potrebujejo bolj obširno razlago za vse skupaj.

VODNAR 
Razžirale vas bodo neizpolnjene obljube nekoga, ki vam je pri srcu. Skušajte vse skupaj čim prej razčistiti ter se ne podajajte v razna obtoževanja in razmišljanja o maščevanju.

RIBI 
Odgovarjalo vam bo vse, kar diši po prijetni energiji in prazničnih utrinkih. Odklopili se boste od obveznosti in temačnih misli, ter si dovolili preskok nežne in sočutne energije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.