Magazin > Horoskop in Numerologija
12089 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 14. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Saturnom vas vodi v resne odločitve.

Bolj boste previdni, varčni ter v medsebojnih odnosih zadržani. V negativnem smislu lahko hitro začutite breme ter povečano odgovornost, kar vam ne bo odgovarjalo. V ljubezni se na čim bolj iznajdljiv način izognite raznim negativnim sumom in ne obrazloženim ter zoprnim slutnjam. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če se boste lotili določene obnove ali popravljanja določenih stvari bodite z luno v vodnarju kar se da previdni. Ker boste imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste notranje nemirni.

BIK 
Razbremenjeni boste končno lahko začeli novo poglavje ali pa boste obelodanili svojo neverjetno idejo. Večer bo bolj lenoben, zato si neobremenjeno dovolite več sproščenosti.

DVOJČKA
Premagajte tisto, kar vas že tako dolgo obremenjuje in vam ne da miru. Ne bojte se, da bi s svojo odločitvijo koga prizadeli. Postavite se končno enkrat zase in zahtevajte od nekoga odgovore.

RAK
V ljubezni boste preveč togi, saj se vam nikakor ne ljubi pogovarjati o eni in isti zadevi, ki je za vas že zastarela. Po drugi pa ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določene zadeve.

LEV 
Delujte po svoje in se ne pustite motiti. Če se boste ustavljali pri malenkostih, boste na koncu samo zmedeni in nemirni. Največ zase boste naredili, če se boste bolj intenzivno posvetili sami sebi.

DEVICA
Imate veliko energije, vendar jo znova in znova napačno usmerjate v stvari, ki niso pomembne za vaš razvoj. Posebno pazite, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste pravo resnico. 

TEHTNICA 
Prebudila in navdihnila vas bo umetniška plat. Nikar ne potlačite energije ki prodira, ampak jo izrazite s pisanjem ali risanjem. Pomembno bo, da boste občutkom pustili, da delujejo spontano.

ŠKORPIJON
Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali naknadno nekaj prestaviti. Pazite na prioritetne obveznosti in na prijatelja, ki že zelo nestrpno čaka na vaš klic.

STRELEC
Nikar si preveč ne razbijajte glave z neko zadevo, ki se vam je pripetila v preteklosti in nanjo sedaj nimate več nobenega vpliva. Podajte se naprej, dvignite glavo in uspelo vam bo tudi nekaj težjega.

KOZOROG
Zaradi vpliva lune v vodnarju se vam bo po mislih pletlo vaše denarno stanje in predvsem vprašanje, kako ga izboljšati. V hipu se boste domislili pametne ideje, vendar jo najprej prespite.

VODNAR 
Naval napredne in prodorne energije lune v vodnarju boste dobro izkoristili za osebno rast. Če imate v sebi kreativno žilico, jo vsekakor uporabite v svoj prid in presenetite s tem tudi ostale. 

RIBI
Ne ugovarjajte, če nimate prave osnove. Še posebno če boste imeli opravka s starejšimi, pazite, kaj boste govorili in kako boste ravnali, saj vas nekdo ves čas spremlja in čaka na vašo napako.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.