Magazin > Horoskop in Numerologija
11854 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 10. februarja 2022

astrologija, napoved Profimedia
Ne pričakujte enostavnih rešitev, čeprav bo na začetku vse skupaj izgledalo skoraj pravljično.

Na področju ljubezni boste hrepeneli po strasti in navadnem dogajanju, vendar sami ne boste vložili dovolj energije, korake boste pričakovali iz nasprotne smeri. Zdravje vas ne bo skrbelo, saj boste stabilni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če boste budni in optimistično naravnani, pričakujte zanimive ljudi in nove smernice. Ne iščite pa lažjih poti v ljubezni, kajti obrestoval se bo le iskren in hkrati direkten pogovor.

BIK 
Doživeli boste nekaj novega, kar vas bo razveselilo. Lahko ste prepričani, da se vam bo ponudila možnost, ki je na področju čustev, kjer ste malce otopeli nikakor ne smete zamuditi.

DVOJČKA 
Delovali boste v duhu dobrega sodelovanja in upoštevanja želja in zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok. Tokrat bo vse drugače, saj se boste znali celo prilagoditi.

RAK 
Energija lune v dvojčkih vam bo pomagala razumeti drugačnost in vam podarila pojem svobode. Do neke mere boste samozavestni in drzni, še vedno pa bo aktualna rakova hoja, korak naprej, dva nazaj.

LEV 
Po daljšem razmisleku se boste odločili za novo priložnost, ki bo stopila na pot in vas razveselila. Ne oklevajte z odločitvijo, da ne bo prepozno. Trenutno dogajanje vam ne nudi dovolj.

DEVICA 
Energije lune v dvojčkih, ki prihajajo, prebujajo v vas negotovost, stalno hitenje vas bo vznemirilo. Prepustite se času, ki bo največji zaveznik. Bolj kot ljubezen boste iskali podporo.

TEHTNICA 
Poslovno področje bo od vas zahtevalo umirjene energije, kar vas bo vznemirilo, saj boste z energijo lune v dvojčkih neprestano v pogonu. Največ boste naredili s prijaznostjo, toleranco in ustrežljivostjo. 

ŠKORPIJON 
Kljub energični luni v dvojčkih boste bolj utrujeni, slabe volje in zamerljivi. Napet položaj bo povzročil prepir. Nekdo vam bo neprestano očital, da se preveč posvečate samo sebi.

STRELEC 
Na delovnem mestu se bo žal treba bolj prilagajati. Morda vam ni povsem jasno, da morate tudi vi sprejeti mnenje sodelavcev in da morate spoštovati njihovo delo. 

KOZOROG 
Nikar preveč ne hitite. Prav kmalu se bo izkazalo, da je energija lune v dvojčkih za vas prehitra. Svoje mnenje lahko poveste tudi nekoliko pozneje, najprej pa vsekakor razmislite.

VODNAR 
Pred vami je prijeten dan, lahkotni boste, prijateljski in družabni. Delo vas kliče, da se izrazite na dober način. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in se pogumno podajte v nove zmage. 

RIBI 
Na poslovnem področju boste uspešni, soočili se boste z vsemi nalogami. Vsekakor pa bo to za zdaj zadostovalo, saj ste trenutno odlično motivirani ter pripravljeni trdo delati. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.