Magazin > Horoskop in Numerologija
1860 ogledov

Danes je najsrečnejši dan v letu! Tako bodo planeti vplivali na vaše znamenje!

sreča, srečni ljudje Profimedia
Preberite napoved za svoje znamenje in znamenje, v katerem je vaš ascendent.

Priznana astrologinja Nadiya Shah pravi, da je danes najbolj srečen dan v letu, saj se bosta na nebu srečala Sonce in Jupiter, planet sreče. To leto je po besedah astrologinje posebno. Pred nekaj dnevi je Sonce namreč srečalo Uran in ta navezava je mnogim prinesla velika presenečenja. "Kot vožnja z vlakom smrti, ki pa nas bo pripeljala do velikih blagoslovov. Lahko se zgodi, da bodo blagoslovi drugačni, kot smo pričakovali. A vse, kar se bo zgodilo, nas bo povezalo z večjimi blagoslovi, upanjem ter zavedanjem o vseh priložnostih, ki so nam na voljo," pravi Shah, ki je ob tem še dodala, da imajo vse stvari, ki se v tem času spreminjajo, velik potencial za dolgoročen obstoj. "Začetek lahko s sabo prinese zaključek. Zapomnite si. Jupiter zahteva vaše delovanje, z njim morate sodelovati," opozarja. 

Katero področje bo Jupiter blagoslovil, je odvisno od vašega znamenja. 

Oven

V ospredju bodo denar in vaši občutki do sebe. Zelo boste radodarni in imeli boste občutek, da si to radodarnost lahko tudi privoščite.

Bik

Identiteta, prioritete, vaše zavedanje sebe ... Vse to se lahko v trenutku spremeni. Ko boste iskreni do sebe, boste spoznali, kaj so vaše resnične prioritete. Ko boste uvideli svojo resnico, bodo prišli preboji.

Dvojčki

Zapirali boste karmične povezave in poglavja ter se povezali z vedenjem, da vas v tem življenju čaka še veliko dela. Kar vam je namenjeno, vas bo v tem času našlo. 

Rak

Prijatelji, odnosi ... Srečni boste, ne glede na to, ali se boste pridružili kakšni skupini ali jo zapustili, saj vas bodo ti odnosi usmerili k večjim priložnostim.

Lev

Kariera, družbeni status, vaše poslanstvo. Če iščete nove izzive, je ta čas za razgovore idealen. Morda ne boste dobili vsega, kar si želite, se bo pa izkazalo, da je vse, kar vas bo zapustilo, del večjega blagoslova.

Devica

Vaše mesto na tem svetu, daljna potovanja, državljanstvo, selitev, višja znanja, pravne zadeve. To je čas, med katerim boste širili svoja obzorja in doživeli pustolovščine, o katerih ste doslej le sanjali. 

Tehtnica

Resnica, sprememba, preobrazba, moč in bogastvo. Pomikali se boste k večjemu blagostanju - dobesedno ali metaforično. Razumeli boste, kaj vam pomeni prava moč in kako jo boste izkoristili. 

Škorpijon

Čaka vas blagoslov na področju ljubezni in partnerstev - tudi poslovnih. Razumeli boste, kako so odnosi vplivali na blagoslove v vašem življenju in katere povezave so pripomogle k rasti in sreči. 

Strelec

Vaša dnevna rutina, stranke, sodelavci, nadrejeni. Veselite se zdravilnih energij, ki bodo vplivale na ta področja. Dobili boste potrditev za dobro delo. V ospredju bodo tudi navade, ki se tičejo zdravja. To je čas dobrih zdravstvenih novic. 

Kozorog

V ospredju bodo vaše srčne želje in področja, ki so povezana z otroki. Spogledljivi boste, motivacije za zabavo vam ne bo manjkalo. Če boste počeli stvari, ki vas osrečujejo, se bodo odprla vrata do še večje sreče. 

Vodnar

Dom, preteklost, življenjske razmere, biološka družina. Čas zdravljenja odnosov z ljudmi, ki so vas v preteklosti ujezili. Preteklost boste na novo definirali, in to na način, ki vas bo opolnomočil. Če delate od doma ali z nepremičninami, je to lahko čas za povečanje posla. Tudi selitev bo v tem času lažja. 

Ribi

Sorojenci, bratranci, sosedi. Odnosi z njimi se bodo poglobili. Morda vam bo nekdo povedal dobro novico in se boste veselili s to osebo. Vaše umske sposobnosti bodo na vrhuncu. Zaupajte svoji radovednosti, ki vas bo usmerila k večji sreči. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.