Magazin > Film & Glasba & TV
145 ogledov

Znana zmagovalka šova Top 4 s Tjašo Kokalj

lejla bratić Facebook/Top 4 s Tjašo Kokalj
V šovu Top 4 s Tjašo okalj je zmagala 32-letna Lejla Bratić.

Šov Top 4 s Tjašo Kokalj je včeraj dobil zmagovalko. To je Lejla Bratić, ki se je pri zadnji nalogi pometla s svojimi konkurentkami.

Lejla, Nastasja, Aleksandra in Andreja so morale direktorju podjetja Unistar Miranu Bošticu predstaviti T-2 in ga prepričati, da so njihovi paketi najboljši. Jezik je najbolje vrtela Lejla. Boštic je povedal, da je imela zelo profesionalen pristop, ki ni deloval naučeno. Tudi vodja službe za pospeševanje prodaje v podjetju T-2 Peter Mraz je bil nad Lejlo navdušen. "Bila je zelo samozavestna in pristna. Morda me je malo motilo le to, da včasih prehitro govori,“ je povedal Mraz, ki je na koncu tisti, ki je moral izbrati zmagovalko.

Lejla je poleg službe za nedoločen čas v poslovni prodaji T-2 dobila še 10 tisoč evrov, avto in lepotno preobrazbo v Polikliniki Kustec v Zagrebu. "Sem brez besed. Te službe sem si zelo želela in tudi potrebujem jo. To je zame presenečenje. Neka potrditev, da nisi tako slab, kot si mnogokrat misliš,“ je izjavila zmagovalka.

A tudi ostala dekleta domov niso odšla praznih rok. Dvanajst mesecev bodo namreč predstavljala T-2 in nastopala v njihovih komunikacijskih akcijah, snemale oglase in se udeleževala prireditev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.