Magazin > Film & Glasba & TV
4200 ogledov

Življenje na tehtnici: Ta kandidatka je na prvem tehtanju vse šokirala

življenje na tehtnici, Matej, Blanka Planet TV
Za tekmovalci šova Življenje na tehtnici je prvo tehtanje. Nekateri so lahko s svojim rezultatom zelo zadovoljni, drugi pa manj ...

Za kandidati šova Življenje na tehtnici je prvi teden "mučenja". Navaditi so se morali na nov način prehranjevanja in intenzivne treninge, ki jih vodita Nives Orešnik (ekipa rdečih) in Andrej Milutinović (ekipa modrih).

Sedaj je napočil čas, da stopijo na tehtnico. Trenerja sta lahko s svojimi varovanci zelo zadovoljna, na koncu pa je v zrak skakala Nives, saj so rdeči ta teden zmagali. Skupaj so namreč izgubili 38,1 kilograma ali 3,91 odstotka telesne teže, modri "le" 3,5 odstotka. Treba pa je priznati, da so bili modri ta teden v slabšem položaju, saj je Matej zbolel in ni mogel trenirati. Njegovo stanje se je tako poslabšalo, da je po tehtanju šov zapustil.

življenje na tehtnici, Matej, Blanka | Avtor: Planet TV Planet TV

Za največje presenečenje pa je poskrbela Blanka iz modre ekipe, ki je izgubila največ teže. Temnolaska je shujšala za 6,7 kilograma, kar pomeni, da je izgubila 6,14 odstotka telesne teže. Najslabše sta se ta teden odrezala bolni Matej in Ina

Modri so imeli srečo, saj ta teden nikogar niso vrgli iz šova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.