Magazin > Film & Glasba & TV
4306 ogledov

Življenje na tehtnici: Pravijo, da je ona najbolj problematična kandidatka

življenje na tehtnici Planet TV
Je res vodja rdečih?

V šovu Življenje na tehtnici je že napeto. To trdi modra ekipa. Sabina je na vprašanje trenerja Andreja o odnosu z rdečo ekipo o svojih konkurentih namreč povedala: "Ločili so se od nas. Imam občutek, da so se umaknili. V prvem trenutku je bilo neprijetno, a jaz sem se navadila na to." To še ni bilo vse. V kamero je kasneje še dejala: "Saj se ve, kdo je problematičen. To je Adrijana. Ona je vodja. Koliko ji pri tem pomagajo, v to se pa nisem spuščala."

Ina se je z njo strinjala. "Ni mi vseeno, ker smo se na začetku, dokler nismo dobili različnih majic, povezali." Pravi tudi, da so napetosti nastale, ker se rdeči bojijo tehtanja, in Andreju še zaupala, da so jih obtožili goljufanja. Na zadnjem izzivu o poznavanju hrane so modri namreč za las slavili. Andreja je ta izjava šokirala. Svoji ekipi je svetoval, naj rdečim ne dovolijo, da "jim perejo možgane". "Takih obtožb ne bom dovolil," je bil ogorčen, saj svoje tekmovalce tudi z znanjem o pravilni prehrani pripravlja na hujšanje in življenje po šovu. Presenečen je tudi nad tem, da so se že tako zgodaj začele razprtije. "Očitno je, da jim gredo modri v nos, ker delajo drugače," je še izjavil in dodal, da mu je žal, da se je nasprotna ekipa izolirala. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.