Magazin > Film & Glasba & TV
1586 ogledov

Življenje na tehtnici: Nives jokala, ekipa se ji je opravičila

življenje na tehtnici, nives orešnik Planet TV
Zelo je bila žalostna.

"Prihaja nov teden, preteklega poskušam čim prej pozabiti in pustiti za sabo. Bila sem žalostna, a nov teden začenjam s pozitivno energijo in upam, da bodo tudi tekmovalci," je na začetku novega tedna v šovu Življenje na tehtnici povedala Nives Orešnik, ki trenira rdečo ekipo.

Ta je preteki teden na tehtanju izgubila. Domov je moral Dejan, ki je zaradi tega bridko zajokal, tako kot tudi Nives, kar je močno ganilo ostale člane rdeče ekipe. "Nismo pozabili poraza, nismo pozabili tvojih solzic. Dolžni smo ti opravičilo," je pred vsemi povedal Miha, pozneje v kamero pa dodal, da so Nivesine solze tudi njega spravile "na rob solz, obupa". "Tega nočem več videti. Samo še solze sreče," je dodal.

življenje na tehtnici | Avtor: Planet TV Planet TV
Sicer pa so morali tekmovalci na nov izziv, ki je bil naravnost peklenski. Na žgočem soncu so morali v treh velikih peskovnik poiskati devet številk (po dva tekmovalca na peskovnik). Iz teh številk so nato sestavili kombinacije, s katerimi so odklenili pripomočke, ki so jih potrebovali za tretji del naloge. Čisto na koncu je moral eden od kandidatov na sup in odveslati h Kirschu, ki je čakal v čolnu sredi jezera, in tam pozvoniti na zvonec.

Številke so bile tako globoko zakopane v pesku, da je bilo hitro jasno, da jih bodo morali iskati vsi in ne le po dva tekmovalca na peskovnik. Nekateri bi najraje obupali. Luka iz rdeče ekipe je celo prosil, naj konkurent iz nasprotne ekipen čim prej najde vse številke in odvesla na cilj. Na koncu so bili hitrejši modri, ki so za nagrado dobili obisk vetrovnika. 

življenje na tehtnici | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.