Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Za oboževalce in skeptike

Vstopnice za večerno predstavitev dokumentarca so razprodane, medtem ko so za pr Žurnal24 main
Tist' dan v tednu. Dokumentarni vpogled v zakulisje skupine Big Foot Mama.

“Za naše oboževalce je film predvsem vpogled v zakulisje, za skeptike in tiste, ki nas ne poznajo dobro, pa odgovor na vprašanje, zakaj se o BFM še vedno toliko govori,” je namen dokumentarca o Big Foot Mami (BFM) Tist' dan v tednu, ki bo premierno kar dvakrat prikazan jutri v Kinu Šiška, pojasnil basist skupine Alen Steržaj.

Zgodba je povedana brez olepšav, z vsemi vzponi in padci.
Alen Steržaj
 

Film je ustvarila ekipa iz Benjamin produkcije, ki je posnela lanski razprodani koncert v Križankah in 20 drugih koncertov turneje Važno, da zadane, poleg tega pa dokumentirala vožnjo v kombiju, večerje, zaodrje, vaje in snemanje v studiu ter zbrala tudi veliko arhivskih posnetkov, od snemanj plošč do TV intervjujev.

Tisti koncertni dan v tednu
Naslov filma je domislica Benjamin produkcije. “Ko so analizirali naše osebnosti, so spoznali, da so naša največja strast koncerti: vedno ves teden težko čakamo na dan, ko se gre na koncert,” pravi Steržaj in dodaja, da je zgodba o BFM povedana “brez bistvenih olepšav, takšna, kot je, z vsemi vzponi in padci, uspehi in trenji”, film pa po njegovih besedah pojasnjuje tudi, kako se bend, ko enkrat doseže dno, spet vzpne na vrh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.