Magazin > Film & Glasba & TV
2429 ogledov

Tako malo je treba, da klecne internet: Oboževalce je spravila v delirij

Taylor Swift Profimedia
Taylor Swift je oboževalce, ki so težko pričakovali njen enjasti album, sredi noči presenetila z objavo.

Dve uri po izdaji albuma The Tortured Poets Department (TTPD) je pevka Taylor Swift oboževalce presenetila z objavo na družbenih omrežjih. Težko pričakovani album je namreč dvojni album. "V zadnjih dveh letih sem napisala toliko pesmi o trpljenju in želela sem jih deliti z vami, zato je tu drugi del TTPD: Antologija. Petnajst dodatnih pesmi. In zdaj zgodba ni več moja ... je vaša," je zapisala pevka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Novica je njene oboževalce spravila na noge. Ni minilo dolgo, da so začeli oboževalci iskati razlage, zakaj je pevka objavila 31 pesmi. Pevkina najljubša številka je 13 in če zamenjamo vrstni red teh dveh cifer dobimo 13. Številni oboževalci so prepričani, da je vse del njenega načrta. 

Pevka je ostala zvesta tudi svoji tradiciji, da v besedilih "obračuna" z nekdanjimi partnerji. Tokratni album nekateri označujejo kot najbolj osebnega doslej. Več pesmi naj bi se vrtelo okoli njenih preteklih zvez z Mattyjem Healyjem in Joejem Alwynom.

Taylor Swift album | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekateri pa so bili do pevkine odločitve, da dve uri po izdaji albuma najavi izdajo dvojnega albuma, kritični. Očitajo ji, da služi na račun najbolj zvestih oboževalcev. Pevka je namreč izdala štiri različice originalnega albuma - razlikujejo se po tem, da je na vsaki različna bonus skladba. Za vsako od različic je treba odšteti 15,99 evra. Kdor bi želel kupiti album na vinil plošči, bo moral zanj odšteti 38,99 evra. Kakšna bo cena dvojnega albuma, še ni znano. Med njenimi oboževalci je verjetno veliko takih, ki bodo pripravljeni seči v žep večkrat, da bodo dobili vse različice, ki jih je pevka poslala v svet. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Cefur 17:04 19.april 2024.

    Če ga fafnš v pravm kraju ob pravem času , klecne tud Clinton;)

  • Pierre 15:16 19.april 2024.

    Taylor Swift: ''Ko bom zrasla bom Lara Fabian"..... a ji ne sega niti do gležnjev.

  • Ender3 13:30 19.april 2024.

    In kakšni so razlogi, za priljubljenost ?