Magazin > Film & Glasba & TV
37387 ogledov

Ste vedeli, da je ta znani Slovenec sin zelo znanega obraza s POP TV?

andrej virk žerdin, urška pirš Mediaspeed
V šovu Riba, raca, rak je kuhal glasbenik, raper, producent in tekstopisec Maj Žerdin, znan kot Majlo 27. Maj je sin nekdanje voditeljice Pop Ina, Andreje Virk Žerdin.

Kot četrti je ta štedilnik v šovu Riba, raca, rak stopil glasbenik Maj Žerdin, ki je goste sprejel v hiši svojih staršev v Trzinu. "Družina mi pomeni zelo veliko, streha nad glavo mi pomeni zelo veliko, sploh sedaj, ko si je še ne plačujem sam. Hvala, mami, hvala oči. To pomeni, da lahko gre ves moj denar v glasbo," je povedal mladi producent, raper, radijec in glasbenik, ki je poskrbel za veliko presenečenje. 

Prikuhal si je namreč kar 20 točk. Lea Mederal Gams je celo izjavila, da je bila njegova sladica, čokoladna torta, najboljša sladica tedna, kar je presenetljivo, saj je ta teden kuhala tudi Ana Žontar Kristanc. 

Mladenič z žametnim glasom, ki pravi, da je prvo pesem napisal, ko je bil star šest let, je goste, med katerima sta bila še Tamara Fortuna in Matic Herceg, najprej pozdravil s tekilo, nato pa jim je postregel s koruzno juho. Za glavno jed pa je skuhal piščanca z arašidi. 

Na koncu večera se je zahvalil mami za recepte in kuharsko znanje. Tamara in Ana sta med večerjo večkrat povedali, da Majevo mamo poznata. Pozna jo cela Slovenija, saj je nekoč vodila Pop In. Gre za Andrejo Virk Žerdin, ki je POP TV zapustila leta 2008, tam pa je začela delati leta 1995. 

Eno leto pozneje je Andreja izdala knjigo Teta Ančka - Zgodbe začinjene z recepti iz škratje knjige. Več o tem TUKAJ

Tamara je, preden je podelila točke, izjavila, da je Maj vljuden in dobro vzgojen mladenič, ki ga je mama dobro naučila veščin kuhanja. "Zelo se je izkazal," je še dodala.

Draga dekleta, talentirani svetlolasec je še samski!


 

Komentarjev 7
  • Toma 10:55 25.oktober 2024.

    Neznanec sin neznanca?! Jaka muda!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:33 25.oktober 2024.

    To pomeni, da lahko gre ves moj denar v glasbo," je povedal mladi producent, raper, radijec in glasbenik,spet en jebiveter,ki živi na račun staršev,ne plačuje davkov,in tudi penzije ne bo dobil,in takih je na tisoče,slabo se nam piše

  • Grof 09:21 25.oktober 2024.

    Brigitte Nielsen, ste vedeli, da je to babica nepozabno znanega slovenceljčka na fotografiji, sa mo mamica je pa najbolj prepoznan obraz v zgornjem Dupetu