Magazin > Film & Glasba & TV
1667 ogledov

Spor: Kandidatki šokirali s svojimi izjavami

življenje na tehtnici, adriana, blanka Planet TV
Življenje na tehtnici. Po treh tednih je moral domov Dejan.

V šovu Življenje na tehtnici je že nekaj časa zelo napeto, saj se Blanka in Ina iz modre ekipe nikakor ne razumeta z Adriano, ki ima po njunem mnenju velik ego in rada provocira. 

Glas o tem sporu je dosegel tudi voditelja Klemna Bučarja, ki je Blanko in Adrijano o prepiru pred tehtanjem izprašal. "Napetosti so zelo velike. Adriana je svojega kova in rada ustvarja napetosti. Kraljica drame," je povedala Blanka in dodala: "Marsikaj se je zgodilo. Nazadnje je prišla v sobo in sem jo morala vreči ven. Preizkuša vse tehnike manipulacije, ki jih jaz hvala bogu že poznam." In kaj pravi Adriana? "Kadar gremo na osebni nivo, zaključim z osebo. Žaljenje je eno najbolj podlih stvari, ki se lahko zgodijo. To zna zelo dobro. Teh svari se ne grem. Imam svoj nivo in pričakujem, da se mi bo opravičila."

življenje na tehtnici, adriana, blanka | Avtor: Planet TV Planet TV

Opravičila ne bo dočakala. Blanka namreč pravi, da je njena sotekmovalka iz nasprotne ekipe zakrivila že več dejanj, za katera bi si ona zaslužila opravičilo, a ga ni dobila. "Tukaj se pokaže, kdo je človek in kdo je pa tisti, ki igra," je njene besede pokomentirala Adriana.

Sicer pa je bilo na tehtanju zelo napeto. Za las so zmagali modri, ki so skupaj izgubili 15 kilogramov. Rdeča ekipa je morala iz šova izločiti enega člana. Izbirali so med Miho in Dejanom. Na koncu je moral kovčke spakirati mlajši ...

življenje na tehtnici, adriana, blanka | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2