Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Slovo CSI: Miamija

CSI: Miami Youtube
Po desetih letih se priljubljena kriminalna serija Na kraju zločina: Miami poslavlja z malih zaslonov.

Po desetih sezonah bodo prenehali snemati priljubljeno serijo Na kraju zločina: Miami, ki se je na televizijskih zaslonih pojavila leta 2002 in v kateri se detektiv Horatio Cain, ki ga je upodobil David Caruso, ob pomoči svojih sodelavcev bori proti zločinu z najsodobnejšimi forenzičnimi tehnikami. Gre za prvo ukinitev serije v okviru franšize CSI, od katerih se preostali dve seriji dogajata v New Yorku in Las Vegasu.

Televizijska hiša CBS se je za ukinitev serije odločila, ker naj bi bila predraga, medtem ko sta si preostali dve zagotovili nadaljnje snemanje. Tako bodo forenzično serijo zaključili v deseti sezoni, ki pa bo obsegala le 19 epizod.

CBS je izdal tudi uradno izjavo za javnost, v kateri so se zahvalili gledalcem za njihovo zvestobo seriji, igralski ekipi in producentom, med katerimi je treba izpostaviti predvsem mojstra za akcijski žanr, Jerryja Bruckheimerja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.