Magazin > Film & Glasba & TV
4426 ogledov

V našem šovu se iskri: Zanjo se potegujejo kar trije snubci!

življenje na tehtnici, teja Planet TV
Ona je v središču pozornosti. Pri nekaterih ...

V šovu Življenje na tehtnici so se že spletle prijateljske vezi, pa menda tudi romantične. V centru pozornosti samskih kandidatov se je menda znašla Teja, ki lepo skrbi za svoje sotekmovalce, ki uživajo v njenih masažah. Teh je po Mihovih besedah menda najbolj vesel 29-letni Dejan.

življenje na tehtnici, teja | Avtor: Planet TV Planet TV

"On se bo ja stopil. Čisto poten je že, ko ga samo malo prime," je povedal Miha in dodal, da Teja " zna s fanti", ki se "lepijo" nanjo, Anže pa je o svoji sotekmovalki povedal: "Dva žrebca, morda trije,se borijo za potencialno izbranko." Drugi, ki se rad smuka okoli mlade dame, je menda Denis, ki tega ne zanika:  "S Tejo se dobro razumeva. Mislim, da za zdaj tukaj več od tega ne bo, ampak nikoli ne veš, kaj bo prinesel čas, ko bomo enkrat doma."

Teje romance v šovu ne zanimajo. "Meni ni problema masirati, vse ostalo pa odpade," je povedala Dejanu, v kamero pa dejala: "Moški velikokrat hočejo še kaj več. Tisto božanje po nogah in druge zadeve ... To je vse del igre in se raje umaknem. Nikoli pa ne reci nikoli, a letos sem si zadala cilj, da delam na sebi."

Kandidate sicer čaka drugo tehtanje. Na prvem so slavili rdeči. Modri so imeli srečo, da po prvem tednu producenti šova še nikogar niso poslali domov. Kdo je izgubil največ kilogramov, si lahko preberete TUKAJ.

 

Komentarjev 1
  • Pierre 13:07 12.september 2024.

    Masaža s ''srečnim koncem''????