Magazin > Film & Glasba & TV
534 ogledov

Saša Lendero: "Ne morem si predstavljati boljšega moža"

saša lendero, miha hercog Facebook
Saša Lendero in Miha Hercog sta skupaj že več kot 14 let.

"Vse najboljše, ljubezen moja! Po vseh skupnih letih si ne morem predstavljati boljšega moža (v srcu si to tako in tako že ves čas) in očka. Vsak dan mi je prelepo s tabo!“ je Saša Lendero svojemu "pajkiju“, kot kliče Miho Hercoga, čestitala na družbenem omrežju.

Glasbenika sta skupaj že več kot 14 let, njuno ljubezen pa je okronalo rojstvo hčerke Arie. Da sta srečna, se kaže tudi v njunem poslovnem sodelovanju, ki ga širita v tujino, kjer sta se uspela prebiti med vidnejše glasbene avtorje, ki ustvarjajo glasbo za nemško govoreča področja. 

Sašin zadnji radijski singel je izšel pred dobrim letom in mnogi so se že spraševali, če kariera v tujini pomeni konec Sašinih pesmi v domovini. Temu ni tako. Pevka, ki je v svoji dolgoletni karieri nanizala cel kup velikih uspešnic, se tokrat vrača s pravim poletnim hitom.

Pesem Ona ali jaz je avtorska, melodijo zanjo pa je ustvaril pevec in glasbenik Rusko Richie.  Sporočilno, izpovedno besedilo je tudi tokrat, tako kot za večino svojih pesmi napisala Saša sama, pod aranžma pa se podpisuje Miha Hercog.

Spremljevalne vokale sta prispevala Sašina draga glasbena kolega – Manca Špik in Werner , master je delo priznanega glasbenika Tadeja Miheliča, strastni buzukiji in kitare pa so prispevek odličnega instrumentalista Mihe Megliča.

Pesem laho slišiti tukaj.

Komentarjev 3
  • bfilipe 18:09 07.junij 2015.

    hehe ..a ta smrkavec mož pa to ...ma jaaapa koga boli k.. za te bednike mater

  • wester62 15:57 07.junij 2015.

    bolje to kot da bi bila nasilna ,kot na žalost v veliko familijah.

  • antitrust 14:53 07.junij 2015.

    Mater, sta dosadna.