Magazin > Film & Glasba & TV
12060 ogledov

Prva izjava Ane Soklič po izpadu z Evrovizije

ana soklič Profimedia
Ana Soklič je izvrstno izpeljala nastop na Evroviziji, a v finale se žal ni uvrstila.

V Rotterdamu se je sinoči s prvim polfinalom začelo 65. tekmovanje za pesem Evrovizije. Nastopila je tudi naša predstavnica, Ana Soklič, a se s pesmijo Amen žal ni uvrstila v finale.

"Zgodilo se je, tako kot se je. Kaj naj rečem. Jaz še vedno stojim za svojo skladbo. V življenju mislim iti naprej. Kar se glasbe tiče vedno delam na dolgi rok in z vsebino, ki nekako preživi čas. Vesela sem, da ste bili z mano. Upam, da boste tudi vnaprej. Evrovizija je bila velika zadeva, zdaj bo pa moja pot nekako šla dalje – čim bolj glasbeno, čim bolj kakor si želim delati in upam, da bo kdo od vas ob meni ostal naprej. Pozdravljam vas vse, želim vse dobro in dejstvo, da bi bili zdravi, to ostaja na prvem mestu. Lep pozdrav v Slovenijo," je gledalkam in gledalcem po izpadu sporočila.

Po seštetju glasov televotinga in glasov strokovnih žirij so se v finale uvrstili predstavniki Norveške, Izraela, Rusije, Azerbajdžana, Malte, Litve, Cipra, Švedske, Belgije in Ukrajine. Poleg Slovenije je izpadla Hrvšaka, Severna Makedonija, Irska, Avstralija in Romunija.

Drugi polfinalni večer bo v četrtek. Za finalne vstopnice se bodo v naslednjem vrstnem redu potegovali predstavniki San Marina, Estonije, Češke, Grčije, Avstrije, Poljske, Moldavije, Islandije, Srbije, Gruzije, Albanije, Portugalske, Bolgarije, Finske, Latvije, Švice in Danske.

Komentarjev 16
  • Fulmmer 16:43 21.maj 2021.

    Ani je za zamerit samo to da se je sploh ukvarjala z Evrovizijo, ker je pevka ki presega to tekmovanje...

  • jakec1575 12:22 19.maj 2021.

    nihce ne bo glasoval za klerofasisticno rasisticno homofobno Slovenijo v tem trenutku. Morate vedeti, da evrovizijo gledajo v glavnem geji. tako da. tudi ce bi bila najboljsa na svetu, se glasuje v skladu s politicno bolnico , ki trenutno poveljuje banana republiki.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:19 19.maj 2021.

    Dokaz za preboj v finale moraš biti odtrgan ali se sleči do golega in kričati ter skakati po odru. Živalski vrt!