Magazin > Film & Glasba & TV
19144 ogledov

Poroka na prvi pogled: Se pari prav zares poročijo?

poroka na prvi pogled Planet TV
Bo treba zakon anulirati, če se par med snemanjem ne zaljubi?

Na Planet TV že lahko spremljamo prvo sezono ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled, v katerem strokovnjaki odločajo o usodi šestih nevest in šestih ženinov. Milena Pleško, lastnica agencije za matchmaking, psiholog Timotej Strnad in razbijalka tabujev o spolnosti Eva Ostrouška so tisti, ki so poparčkali Planetove kandidate, ki se prvič vidijo šele pred matičarjem. Kako srečno roko so pri tem imeli, bo pokazal čas, gledalci pa bomo njihovo spoznavanje spremljali pred malimi ekrani. 

Kako pristna pa je ta poroka? Bi jo bilo treba razveljaviti, če med kandidatoma ne preskoči iskrica? "Pari si v ljubezenskem eksperimentu Poroka na prvi pogled zaobljube izmenjajo pred pravim matičarjem, poročni obred je torej pristen. Kljub temu pa para še ne podpišeta poročne pogodbe, kar je morda tisti končni cilj, ki si ga vsi želimo na koncu eksperimenta – da bi nevesta in ženin postavila še zadnjo piko na i ljubezni, ki se je razvila med snemanjem," so za naš medij razložili na Planet TV.

Komentarjev 2
  • Avatar Linstikka
    Linstikka 19:45 05.marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Corrie_Stickler 11:55 05.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎