Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Orkan združil Nirvano, McCartneya in Stonese

Koncert 121212 Reuters
V New Yorku se 
je včeraj odvil koncert za žrtve orkana Sandy.

Dobrodelni koncert za žrtve orkana Sandy 121212, ki si ga je po svetu (prek televizije in spleta) ogledala več kot milijarda ljudi, je odprl Bruce Springsteen s svojim E Street Bandom – zaigrali so pesmi Land of Hope and Dreams, Wrecking Ball, My City in Ruins, Working on a Buil-ding in Jersey Girl, kjer se jim je pridružil Jon Bon Jovi.

Od Alicie Keys do The Who

Koncert je nadaljeval pinkfloy-dovec Roger Waters z nesmrtno Another Brick In The Wall, zaključil pa je s Comfortably Numb v družbi Eddieja Vedderja (Pearl Jam). Sledili so Bon Jovi, Eric Clapton in Rolling Stonesi, ki so odigrali le dve pesmi (You Got Me Rock-ing in Jumping Jack Flash). So si pa zato daljši program privoščili njihovi britanski sodobniki The Who s šestimi komadi, ki so prišli na vrsto takoj za Alicio Keys. Za njimi so nastopili Kanye West, Billy Joel in Chris Martin. Nato je prišel čas za Beatle – no, vsaj za enega Beatla –, ko je na oder stopil Paul McCartney in odpel Helter Skelter, Let Me Roll It, Nineteen Hundred and Eighty Five, My Valentine (z Diano Krall), Blackbird, Live and Let Die, I Got a Feeling in Cut Me Some Slack z znova združenimi člani Nirvane (Davom Grohlom, Kristom Novoselicem in Patom Smearom).


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.