Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

"Nismo več najstnice brez obveznosti"

S.W.A.G Aljoša Kravanja
"To je to, kar želimo delati, in upam, da bo priložnost, da ljudem pokažemo, da smo v redu punce, ker je bil prvi vtis tak, da bi ga res rade popravile," pravi Suzana Banovič iz skupine S.W.A.G., ki gre v nespremenjeni obliki naprej.

Ste bile včeraj pripravljene, da se znova znajdete med zadnjima dvema?
Ja, bile smo pripravljene, da se v najslabšem primeru lahko zgodi tudi to.

Zakaj mislite, da niste prepričale občinstva?
Zaradi prvega vtisa, ta pa je zelo pomemben. Že na začetku smo bile prikazane kot jokice, razvajene punčke, v resnici pa je bil to samo čustveni odziv. Vse smo čustvene in smo mogoče včasih preveč burno reagirale s tem, da smo planile v jok, ljudje pa so to mogoče narobe razumeli. Dejstvo je, da znamo peti, zato je vzrok, da smo izpadle, po moje lahko le prvi vtis. In prevelika konkurenca.

Ali ste pričakovale, da se bo žirija odločila za Almo Merklin?
Nismo si hotele delati nobenih predstav, ker smo bile z Almo na istem in smo vsakemu privoščile, da gre naprej.

Videti je bilo, da se tekmovalci med sabo na splošno zelo dobro razumete?
Res je, tako da je po eni strani še lažje, če greš ti domov, kot da nekoga pospremiš ven. Bili smo kot ena majhna družina in to bom tudi najbolj pogrešala.

Kaj menite, da je pri odločitvi za Almo pretehtalo pri Jadranki Juras?
Tako kot pri večini Slovencev je tudi pri Jadranki tako, da ljudje še vedno dvomijo v skupine. Mogoče se je ustrašila konkurence, mogoče ji je bila Alma res bolj všeč, ne vem. Če bi bila sama na njenem mesto, bi se mogoče tudi tako odločila.

Kakšni so se vam sicer zdeli komentarji sodnikov?
Vse smo jih dobro sprejele in skozi oddaje postale tako trdne, da smo iz vsakega komentarja črpale najboljše. Mislim, da nas noben ni preveč prizadel in smo tudi kritiko sprejele tako, da se izboljšamo.

Kdo iz žirije ima najboljšo ekipo?
Definitivno Damjan. Vsi tekmovalci so dobri in ni nobenega, ki ne zna peti. Najmočnejšo ekipo pa ima zato, ker je bil prvi vtis o njegovih tekmovalcih malo drugačen. Če si solist, lažje skrbiš za to, kako se boš predstavil, v skupini pa lahko paziš nase, na celoto pa ne moreš vplivati.

Si upate napovedati, kdo bo prišel do konca?
Upam (smeh). Čeprav privoščim vsem, v finalu vidim In&Out ter Ajdo in Demetro. Mislim, da bi bilo zelo pošteno, če bi bila v finalu ena skupina.

Se vam zdi krivično, da so vas sestavili člani žirije, potem pa so vas izločili?
Ne, sploh ne. Oni so nas sestavili, me pa smo pokazale, da znamo funkcionirati, in vsak teden dale več od sebe. Ni bila napaka, ker bomo definitivno delale naprej in ne bomo razpadle, kot pričakujejo ljudje, ker bi bil potem naš trud res zaman.

S.W.A.G. gre naprej

Torej boste skupaj delale še naprej?
Ja, me bomo ostale skupina v tej izvedbi. To smo se odločile takoj, ker skupaj najbolje funkcioniramo.

Se je že javil kdo, ki bi vas vzel pod svoje okrilje?
Če povem po pravici, smo dobivale veliko takšnih ponudb, a od včeraj, ko smo izpadle, sploh nismo prišle do svojih računalnikov pa tudi v šolo še hodimo. Me čakamo na priložnost in upamo, da se nam bo pot odprla, ker je težko najti takšno odskočno desko, ki  ti dejansko pomaga na poti do uspeha.

Boste ime ohranile?
Ja, ne bomo se spreminjale. Če nas bodo ljudje sprejeli takšne, kot smo, nas bodo, tisti, ki nas ne bodo, pa nas pač ne bodo. Dejstvo je, da boš nekaterim všeč, nekaterim pa ne.

Kako je bilo delati z Alešem Uranjekom?
Super. Mislim, da je bil odličen mentor. Vidi se, da je tudi sam veliko delal v bendih in razume, kako je delati v skupini.

Bi tudi v prihodnosti delale z njim?
Ja, s puncami smo takoj rekle, da bi, karkoli bi bilo, takoj šle do Aleša. Vemo, da bi iz nas naredil veliko.

Kaj se je za vas spremenilo, odkar ste v šovu?
Življenje se je za nas spremenilo za 90 odstotkov. Nismo več najstnice brez obveznosti. Sama sem se marsičemu odpovedala, tudi šolo sem si malo zašuštrala, a mi ni žal, ker je bila to življenjska priložnost. S puncami smo od sebe dale maksimum in nam ni žal za nobeno stvar. To je to, kar želimo delati, in upam, da bo priložnost, da ljudem pokažemo, da smo v redu punce, ker je bil prvi vtis tak, da bi ga res rade popravile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.