Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Nikoli za vedno

Nikoli za vedno Arhiv organizatorja
V Kiberpipi vam Film'šteka tokrat predstavlja prvi celovečerec mlade režiserke Maje Prettner - Nikoli za vedno. Predvajali ga bodo ob 20. uri.

Eva in David sta skupaj odraščala, njuna medsebojna simpatija pa se ni nikoli razvila v nič resneješega. Tako živita vsak zase med Ljubljano in domačim krajem, študentskimi žuri in prijatelji, ki v zgodbo vnašajo komične situacije.

Ko pa se njune poti zopet križajo, se neizživeto hrepenenje končno uresniči. Prekmurski griči, mesta in ravnice so vpete v ljubezensko zgodbo, prežeto s strastjo, igrivostjo in spominjanjem na skupne otroške trenutke. Vendar pa vse ni tako popolno, kot je videti na prvi pogled. David je močno zaznamovan z dogodki iz preteklosti in dejstvom, da je izgubil starše. Njegovo čustveno ranljivost prinese tudi nepričakovan zaplet zgodbe. Včasih namreč ljubezen ni dovolj, najpomembnejše odločitve pa so sprejete iz čisto drugih razlogov ...

Vstop je prost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.