Magazin > Film & Glasba & TV
127 ogledov

Nekdanja misica v boj za službo

Tina Petelin Žurnal24 main
Med tekmovalkami, ki so sodelujejo v šovu Top 4 s Tjašo Kokalj, je tudi znan obraz z modnih pist.

Nekdanja miss Slovenije Tina Petelin je med dekleti, ki se borijo za mamljive nagrade v resničnostnem šovu Top 4. Ko smo jo poklicali, je bila redkobesedna. Dejala je, da cilja na zmago, saj se je zato prijavila. Konkurenca je po njenih besedah močna, ali ji bodo pretekle izkušnje z modnih pist in prepoznavnost koristili, pa težko reče.
 
V oddaji je povedala, da se za avdicijo ni posebej pripravljala, "ker sem pač takšna kot sem in se ne rabim posebej pripravljati“. Kot svoje pozitivne lastnosti je izpostavila ambicioznost, poštenost, zagnanost in iskrenost. Med negativnimi lastnostmi pa je izpostavila, da je preveč perfekcionistična in stroga. "Ampak jaz menim, da to niso slabosti.“ Na vprašanje žirantke, če potemtakem nima slabosti, je odvrnila: "V mojem svetu jih nimam. Kakor za koga.“ Tina se v vsako stvar poda stoodstotno in tako bo tudi tokrat, je napovedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.