Magazin > Film & Glasba & TV
16580 ogledov

Natalija Verboten na vprašanje, ali v njenem zakonu škripa: "Škripa, škripa"

tvoja mama
Nove govorice so odjeknile po njenem sodelovanju z Domnom Kumrom.

Pevca Natalija Verboten in Domen Kumer sta spet združila moči in spet sprožila vroče govorice. Govora je bilo o brisanju znoja ...

''Res sva v zadnjih tednih preživela kar nekaj časa skupaj, saj sva pri staro-novem glasbenem projektu spet združila moči. Priznam tudi, da sem mu med snemanjem videospota s čela nekajkrat obrisala pot, bil je izredno soparen dan in med snemanjem sem pač lastnoročno poskrbela, da se Domen na video posnetkih ne bi sijal… v tem ne vidim nobenega problema,'' domnevno zagato pojasnjuje Natalija, ki bo sicer z možem Dejanom Bojičem konec avgusta praznovala 12.obletnico poroke.

Ali v zakonu torej škirpa ali ne? ''Škripa, škripa, a ne zakon, haha...tam je vse po starem in vse v najlepšem redu," pravi Natalija, ki je znana po tem, da se tudi na svoj račun rada pošali.

Skladbo Tvoja mama sta sicer posnela že pred sedmimi leti: ''V izolaciji smo morali poskrbeti, da nam ni dolgčas, pa sva se zmenila, da pesem posnameva še 1x, tokrat v nz preobleki v sodelovanju z mladim, odličnim kvintetom Mladi Korenjaki, '' je zgovoren simpatičen Domen. Natalija pa dodaja: ''Domnovega ponovnega povabila sem se razveselila, saj je 'Tvoja mama' taprava za vsak pravi slovenski žur. Ta navihana, energična skladba ima melodijo in besedilo, ki se ju takoj nalezeš. V novi izvedbi pa prav seka! ''

tvoja mama | Avtor:

Domen je avtor melodije, Natka Geržina, s katero sta v preteklosti že ustvarila uspešnice, je napisala besedilo, za preostalo glasbo pa je Domen prav tako k sodelovanju pritegnil ansambel Mladi Korenjaki, njihov trobentar Blaž Turinek je poskrbel za nz aranžma. Skladbo so posneli v profesionalnem glasbenem studiu Domen Kumer Music, kjer je bilo vzdušje že med nastajanjem posnetka zelo prijetno in zabavno. Celotna ekipa je videospot posnela s snemalcem Timijem Krhlankom v sodelovanju z Bumerang d.o.o. v vrhunski vinski kleti Vračko v Juriju ob Pesnici. ''Prav fajn smo se imeli,'' zaključujejo nasmejani Štajerci.

Komentarjev 3
  • anica00 13:29 27.junij 2020.

    Jaz pa sem mislila obratno. Da jim postelja škriplje.

  • porko2 19:17 26.junij 2020.

    Uni njen pa je res en BK.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 18:48 26.junij 2020.

    Ob Domnu se ji menda ni potrebno bati, da bi škripalo v postelji?!?