Magazin > Film & Glasba & TV
347 ogledov

Naš pevec se je od šoka porezal

flirrt Boštjan Tacol
Koncert priljubljene skupine Flirrt v Križankah je res vroča roba, saj sta bila prva dva paketa vstopnic razgrabljena v nekaj minutah.

rok lunaček | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Skupina, ki je zaznamovala študentske žure ob prelomu tisočletja in čez noč preskočil na največje glasbene odre, za seboj pa pustila neskončen niz uspešnic, je v zadnjih letih osvojila novo generacijo poslušalcev in zlezel še globlje pod kožo tistim, ki so ob njihovi glasbi plesali, odraščali, se zaljubljali, krpali ranjena srca, si ustvarjali družine ter pustili, da jih vsaj tu in tam poboža lepa glasba.

'Kometa', 'Ko leživa', 'Kako si kaj' in 'Ostani za vedno' so zadnje štiri uspešnice skupine Flirrt, ki so osvojile radijski eter in koncertno občinstvo. Prav številni razprodani nastopi so krivi za novo priljubljenost starejših hitov, kot so 'Punca v belem', 'Njena balada', 'Tvoj idiot', 'Samo ti'. Tudi redno objavljanje intimnejših in koncertnih izvedb le-teh pa skupino uvrščajo med najbolj priljubljene domače rock izvajalce na Youtubu in drugih glasbenih platformah.

Prvi koncert skupine Flirrt v Križankah, 20. septembra 2025, bo sprehod čez skoraj tridesetletni opus, moderne zimzelenčke, kot so 'Romeo in Julija', 'Ko je ni', 'Ona', 'Jutranji striptiz', 'Njena balada', 'Inja', 'Koga sanja', 'Poljubi me', 'Na peronu', '20 let nazaj' in vse že naštete skladbe boste lahko doživeli v razširjeni koncertni zasedbi in v bogati odrski produkciji, gotovo bodo presenetili tudi s kakšnim gostom – predvsem pa bo v Križankah izšel osmi studijski album ene naših najplodnejših skupin.

Z nakupom vstopnic pa je treba pohiteti, saj sta bila takoj razprodana že dva paketa vstopnic. Šle so za med, kar je pevca skupine, Roka Lunačka, močno presenetilo. "Med jutranjim britjem me pokliči manager in mi reče, naj se neham briti in objavim, da so bile vstopnice prodane v rekordnem času, mislim, da v dobri minuti. Pohitel sem in sem se porezal. Krvavitev se je ustavila šele po petih minutah. Prvič v življenju sem dal kri za skupino. (smeh) Kri je bila rdeče barva, kot sta srce in ljubezen. Srečen sem. Hvala vsem za izjemen odziv. Zlagal bi se, če bi rekel, da smo to pričakovali. Pričakoval sem, da bo lepo in da bo dober odziv, takega odziva pa še ne ... Hvala za ljubezen. Očitno vsi vedo, da je ta koncert v Križankah za Flirrt nekaj najlepšega v karieri," je povedal za naš medij.

 

 

 

 

Komentarjev 1
  • ferdopis59 11:52 23.september 2024.

    To je njegov problem. Lahko bi puh samo z vžigalnikom posmodil in nebi bilo ureznin. Koliko je dobil za objavo nesreče?