Magazin > Film & Glasba & TV
90 ogledov

Mladi vampirji zahtevajo več denarja

Ali bo zasedba filma ostala enaka, še ni znano. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Zadnje nadaljevanje sage Twilight se sooča z resnimi težavami. Trenutno potekajo pogovori o višjih plačah, ki jih zahtevajo nekateri igralci.

Producenti Jutranje zarje, četrtega nadaljevanja ljubezenske zgodbe o mladih vampirjih, imajo težave. Igralca Ashley Greene in Kellan Lutz ne želita nastopiti v nadaljevanju sage Twilight, če jima producenti ne ponudijo več denarja. Ustvarjalci filma zato razmišljajo o tem, da bi snemanje filma, ki ga bodo posneli v dveh delih, preselili v Louisiano, saj bi na ta način znižali stroške snemanja in igralcema ponudili zahtevano vsoto.

Igralca naj bi zahtevala desetkrat višje plačilo od tistega, ki so jima ga ponudili v Somraku, kar je, milo rečeno, pretreslo ustvarjalce filme. Ti o njuni ponudbi še razmišljajo, možno pa je tudi, da bodo mlada igralca zamenjali. "Zelo verjetno je, da se bodo znebili samo enega. Konec koncev gre za dva filma, zato upajo, da bodo obdržali vsaj enega od njiju," je razkril neimenovani vir.

Prvi del Jutranje zarje naj bi v kinematografe prišel novembra 2011, drugi del pa poleti 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.