Magazin > Film & Glasba & TV
653 ogledov

Med Neishinim petjem se je sprožil alarm

rock radio
1/5
Največji slovenski rock dogodek desetletja je do konca napolnil Media Center.

Rock Radio je ob 10. obletnici svojega obstoja organiziral rock dogodek desetletja, ki je do zadnjega kotička napolnil Media Center. Razprodani koncert, na katerega so vabili s sloganom »Z nami bodo čisto vsi«, je prvič v zgodovini združil največje slovenske rock instrumentaliste v ekskluzivnem Rock Radio All Star Bandu. Virtuozi, kot so Bor Zuljan in Tadej Košir na kitari, Marko Soršak - Soki na bobnih, Nejc Škofic na klaviaturah in Jani Hace na bas kitari, so skupaj ustvarili čarobne rock melodije. Za neponovljivo vzdušje je poskrbela cela vrsta znanih slovenskih vokalistov, od rock ikon, kot so Tomi Meglič, Tokac, Borut Marolt, Neisha, Jernej Dirnbek, Tone Kregar, Sergej Škofljanec, Gregor Skočir in Hamo, do mlajšega vala s Štrasom, Mašo Bogataj, Tinetom Matjašičem in Manco Trampuš. Manjkale niso niti rock legende Pero Lovšin, Vlado Poredoš in Matjaž Jelen, ki so se pridružili na odru Rock Radiu All Star in na ta način proslavili deset let neprekinjenega rocka.  

Pevec Siddharte Tomi Meglič, ki je med drugim na odru skupaj z Neisho odpel uspešnico Platina, je po koncertu povedal: “Čestitam Rock Radiu za izjemno idejo in uspešnih 10 let. Upam, da se vidimo naslednje leto na 11-ki."

Bor Zuljan je dodal, da so glasbeniki za ta edinstven dogodek res garali, ampak se je izplačalo. “Verjamem, da se bomo tako nastopajoči  kot obiskovalci še dolgo spominjali tega neverjetnega večera.”

Tudi bobnar Marko Soršak - Soki je hvaležen, da je lahko sodeloval pri tem projektu. “Pa kaj si ti nor. Sanjska ekipa nastopajočih, sanjska energija in publika,“ je povzel dogajanje.

Programski direktor Rock Radia David Irgolič je povedal, da so želeli obiskovalcem ponuditi možnost, da slišijo edinstvene nastope in kombinacije izvajalcev, ki zaznamujejo slovensko rock sceno in do zdaj še niso bile slišane. Direktor skupine Next media, pod okrilje katere spada tudi Rock Radio, Gregor Memedović, pa dodaja, da je res vesel, da je Rock Radio v teh desetih letih postal ena izmed najbolj poslušanih radijskih postaj v Sloveniji.

Vzdušje v dvorani je bilo očitno tako vroče, da se je med Neishinim strastnim nastopom nenadoma sprožil alarm, ki ga očitno ni bilo mogoče izključiti, saj je donel do konca koncerta, a kljub temu ni niti za trenutek zmotil veselega rajanja. Kot smo izvedeli, se je alarm sprožil zaradi tehnične napake. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.