Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Maja Keuc izdala svojo prvo ploščo

Maja Keuc Arhiv izvajalca
Priljubljena pevka je izdala svoj prvi samostojni album z naslovom Indigo.

Z decembrom je na prodajne police prišla prva samostojna plošča uspešne slovenske pevke Maje Keuc z naslovom Indigo z 11 novimi skladbami v slovenskem in angleškem jeziku. "Indigo barva predstavlja mojo osebnost, ki se seveda odraža tudi na tem albumu. Rojena sem v znamenju kozoroga, ki ga indigo barva zagovarja kot simbol moči. Navdihnili so me tudi indigo otroci, ker sledijo svoji intuiciji, duši in vidijo stvari z višje duhovne perspektive, kjer ne gre samo za zadovoljitev ega ali materialnih dobrin. Intuitivna sporočila so zame najpomembnejša in so vodilo mojega življenja. Želim si, da bi skozi moje modre oči ugledali moj karakter, ker naj bi oči predstavljale ogledalo duše," pojasnjuje izbor naslova albuma Maja.

Pod skoraj vsa besedila za skladbe se je podpisala mlada pevka sama, za dve pa sta poskrbela Rok Vilčnik in Sebastijan Duh kot soavtor. "Besedila so avtobiografska. Nastajala so glede na karakter komada," je povedala pevka ob izidu plošče. Album je nastajal skoraj dve leti, saj je Maja iskala pravo zvočno podobo za melodije, ki jih je ustvarjala že od svojega štirinajstega leta, pri njegovem nastajanju pa so sodelovali tudi Krešimir Tomec, Marco Grabber, Sebastijan Duh in Tadej Kempl. "Gre za ljudi z občutkom za glasbo, ki je meni najbolj blizu, torej soul, funk, in vesela sem, da smo vložili maksimalen trud v vsako skladbo, poleg tega pa je bilo druženje v studiu izjemno prijetno," je svojo ekipo komentirala Maja.

Za skladbo Ta čas, ki spremlja izid albuma, je posnela tudi videospot, 14. decembra pa na Ljubljanskem gradu pripravlja predstavitveni koncert ob obeležitvi izdaje svojega prvega albuma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.