Magazin > Film & Glasba & TV
31714 ogledov

Kmetija: Zaprli dostop do Poptevejeve hiše

kmetija
1/2
POP TV
Kakšen preobrat.

Tekmovalci šova Kmetija, ki ga na POP TV predvajajo od ponedeljka do petka, so doživeli šok.

Tedensko nalogo so po mnenju gospodarice Nade bolje opravili modri, zato sta se morala v areni pomeriti Boris in Žiga. Kdo je izpadel, izveste v nocojšnjem delu.

Po areni je Natalija Bratkovič, voditeljica šova, šokirala z novico, da se bosta družini združili in da jih na posestvu čaka vihar. Ni pretiravala ...

Tekmovalcem je produkcija namreč zaprla dostop do hiše, kar pomeni, da se vsi selijo v hlev. Tistega, ki bo preskočil ograjo do hiše, ki so jo med odsotnostjo kmetov in kmetic popolnoma razdejali, čakajo sankcije. Tekmovalci se sedaj lahko premikajo le po skupnem prostoru. 

Marjana je po tem, ko je spoznala nova pravila igre, izjavila, da ni pričakovala tako hudega "viharja", Ines pa je v tej situaciji našla nekaj pozitivnega. Lepotica meni, da bodo tekmovalci sedaj bolj povezani.

Ko so tekmovalci prišli v hlev, pa jih je čakal še en šok. Hrane skorajda ni, do naslednje tržnice pa je še najmanj dva dni ...

 

 

 

Komentarjev 6
  • manja53 13:58 25.oktober 2024.

    Naj bo jasno, vedno je opcija, da oddaje ne gledamo. Torej, kdo je tu luzer? Glej kuharsko oddajo, poročila, fllm, idr... Kaj se je za razburjat? jaz jo gledam. Zakaj?.Zato!!! Davidim, kakšni čudni se v takšno oddajo prijavljajo.. in še ...prikaži veče zabavam se in analiziram, karakterje, razmere, stiske, itd. Naj vsak dela in gleda kar hoče. Endarji, MSji in drugi delajte kaj drugega, predvsem pa, ne bodite pametni za druge.. pa veselo nabijajte naprej!!!

  • Pierre 13:31 25.oktober 2024.

    Tile pacienti ne sodijo niti v hlev!!!!

  • Avatar MS
    MS 10:47 25.oktober 2024.

    Ender3, Na začetku sem iz firbca pogledal eno oddajo in nikoli nobene več ker je poden od podna! Meni jo niso mogli "vsiliti" Sicer je pa ciljno ustvarjena za določeno publiko (o značilnosti te publike nebi) Garant pa je eden ...prikaži več od njih, naš kameleon Pantani3 alias Slayer!