Magazin > Film & Glasba & TV
11126 ogledov

Danijel iz Kmetije: Produkcija je pravila po mili volji spreminjala

kmetija_2019 POP TV
Danijel pravi, da so se pravila očitno po mili volji spreminjala. .

V areni ste bili štirikrat, med katerim bojem ste bili najbolj živčni?
Ko sva morala z Marjanco sodelovati, ker nisem bil odvisen le od svojih sposobnosti. Marjanci je bilo pravila treba razložiti večkrat, zato sem bil med tem boju najbolj živčen. Sicer sem bil pa vedno miren. Če zmagaš, zmagaš, če ne, greš domov. Igra je igra. Enkrat zmagaš, enkrat izgubiš.

Ste bili razočarani, ko ste morali domov?
Ne, želel sem si domov. Pogrešal sem otroke. Lahko bi rekel, da sem samega sebe zaustavil, saj sem bil med bojem celo v vodstvu … Ko sem prišel domov in sem videl, da je vse v redu, bi si pa želel nazaj v šov in pokazati še malo več. 

Vam je žal, da ste si za nasprotnika izbrali dvojčka?
Ne, vedno izbiram najtežje nasprotnike. Ne bi izbral deklet. Ne pravim, da sem toliko močnejši od njih, ampak „halo“, saj smo fantje. Nekaj pa le imamo med nogami. Gremo v dvoboj, pa da vidimo, kdo je močnejši. Bolje, da sem izgubil sedaj kot v finalu.

Z nekaterimi sotekmovalci, tudi z dvojčkoma, se niste najbolje razumeli. Kdaj se je odnos skrhal? Spomnim se le prepira po nogometni tekmi …
Počilo je, ker sta bila dvojčka po mojem mnenju preveč nesramna do starejših. V golu je bila Božica, Jan in Tilen pa sta igrala na vso moč. Strah me je bilo, da je ne bi zadela v glavo. Prepričan sem, da sta zunaj prijetnejša, v šovu pa se mi je zdelo, da jima primanjkuje spoštovanja. Poleg tega smo ves dan delali na soncu.

A tudi z drugimi se niste dobro razumeli …
Mislim, da so se me bali. Vedeli so, da sem spreten, pokazal sem, da znam vse narediti. Vedno so me hvalili, na koncu pa sem vedno dobil največ kamenčkom. Sedaj se s Tanjo in Janom sicer odlično razumem. 

Bili ste tudi prva črna ovca. Kako so na vašo nepriljubljenost gledali vaši domači? Verjetno jim tega ni bilo lahko spremljati …
Ja, na začetku jim je bilo hudo, nato pa so videli, da imam izziv in kdo mi je delal družbo. Meni ni bilo težko biti črna ovca, lahko sem si malo odpočil. Otroci so me sicer spraševali, zakaj so ravno mene izbrali, če sem pa največ delal in bi si drugi kazen bolj zaslužili. Pojasnil sem jima, da to izobčenje ni bilo nič slabega. 

Ko sta z Marjano premagala Jana in Božo in bi morali s Kmetije kar trije tekmovalci, je Natalija razglasila presenečenje. Tekmovalci ste lahko enega rešili in skoraj vsi, tudi vi, ste se odločili za dvojčka. Zakaj ste zanju dvignili roko?
Ne vem … V kajži se s sotekmovalci bolj povežeš in si marsikaj poveš. Če so že vsi dvignili roko, zakaj bi spet bil črna ovca. 

V igri ste pustili močna konkurenta. Kar malce nespametno …
Ja, res smo bili vsi neumni. Pa tudi pravila produkcije so se po mili volji spreminjala. A mislite, da je bilo meni lepo, da nista šla domov, po tem, ko sem ju premagal? Nato pa sta bila spet glava družine.

Zunaj je bilo zaradi tega kar veliko razburjenje. Je produkcija favorizirala dvojčka?
Favoriziranje? Ne vem, nisem na drugi strani. Lahko pa rečem, da so se pravila očitno sproti prilagajala. Morda jaz ali Marjana ne bi dobila še ene možnosti … Ne vem.

Tudi vi ste dvojčkoma dali klobuk glave družine. Zakaj za glavo niste postavili svoje zaveznice Marjane? 
Ker bi jo na ta način zaščitil le en teden, nato pa bi jo pojedli kot volk ovčko. Če se bosta dvojčka držala obljube, pa sem ji s to potezo, zagotovil daljše bivanje na posestvu. 

Zakaj sta se Tom in Luka, ki sta bila prav tako črni ovci, opravičevala dvojčkoma in jokala? Saj nista naredila nič narobe, le trudila sta se opraviti nalogo ...
Ne vem, kot da je Jan njihov oče. Bodi moški! Meni ne bo nihče ukazoval. Vidi se, da sta še mlada. Zdaj pa tolčejo eden po drugem. Veliko stvari mi je bilo nerazumljivega. V šovu ne moreš nikomur zaupati.

Kaj je bila vaša največja napaka?
Rad delam, brigam se zase, nikogar se nisem bal … Bolj bi se moral z drugimi družiti. Ne pijem kave, ne kadim, kar pomeni, da sem že takoj nedružaben. Ko so se drugi ob kavici družili, sem jaz delal. Moral bi jim tudi skriti pratiko.

Kaj je bil najtežji trenutek v šovu?
Ko sem moral zanetiti prepir, ki bi se slišal do gozda. Nisem človek, ki bi se prepiral … Bilo je grdo videti.

V šovu ste tudi povedali, da vam je najboljši prijatelj speljal partnerko. 
To se je zgodilo pred šestimi, sedmimi leti, o tem ne bi govoril. Oprostil sem jima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.