Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Clea & Kim sodelujeta z Warner Music

Clea & Kim Arhiv skupine
Slovenski glasbeni dvojec Clea & Kim z novo pogodbo vse hitreje prodirata na svetovno glasbeno sceno.

Eksotični slovenski dvojec Clea & Kim je prvo resno mednarodna pogodbo podpisal pred dvema letoma z nemškim Unicade Music, ki ima pod svojim okriljem svetovno znane izvajalce, kot so Lou Bega, Loona, Marquess itd., od takrat gre njuna pot le še navzgor. "Takrat smo posneli skladbo Balkan Bachata v duetu z Lou Bego. Ob lansiranju video spota omenjen skladbe preko youtube kanala, konec prejšnjega leta, pa nas je poklicala italijanska založba Dance and Love, ki ima pod svojim okriljem tudi svetovna imena kot sta npr. Gabry Ponte, Tacabro, ter nam ponudila fantastične pogoje sodelovanja. V pičlih dveh mesecih so podpisali licenčne pravice z Sony Music (za področja Španije, Portugalske in Francije), prejšnji teden pa tudi z Warner Music za področje Velike Britanije," je izdal njun producent Milan Lončina in dodal, da so več kot zadovoljni tudi z izkupičkom:

"Avtorski del se spremlja in izplačuje na vsake tri mesece, kar nam je bilo do sedaj nekaj tujega. Izplačila in izkupički so odlični in smo zares zadovoljni. Čeprav z uradno mednarodno promocijo skladbe Balkan Bachata  začnemo konec maja, smo že posneli nov single z imenom Time to move your body. Od strani založbe imamo kar nekaj rezervacij za polenta gostovanja v Španiji, Italiji, Portugalu in Franciji. Jesen naj bi osvajali klubsko sceno v Angliji, Belgiji, Holandiji. Prihajajo pa tudi že klici za celotno GAS področje ter Azijske dežele, kjer se tudi že predvaja naš spot."

Boljše od znanih

In kako na vse te uspehe gledata dekleti? "Če bi naju kdo vprašal kakšna je formula za uspeh bi se zlagali z oguljeno frazo 'verjeti vase in vztrajat'.  Meniva, da se moraš najprej zavedati v kakšne vode se spuščaš. Nato razčistiti sam s seboj, ali si sposoben dosegati presežke in biti boljši od znanih. Pogledati se v ogledalo in odgovoriti zakaj bi bil komu zanimiv in tako naprej. In na koncu vsega tudi brez dobrega tima profesionalcev ni ne prideš daleč!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.