Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Čarobno potovanje v Afriko

Čarobno potovanje v Afriko Kinodvor
V Kinobalon v mestni kino Kinodvor ob 17. uri prihaja film Čarobno potovanje v Afriko (Magic Journey to Africa), ki je predpremiero doživel na letošnjem Liffu.

Leteči konji, govoreče rože in drugi animirani junaki sredi afriškega peska. Odkrijte, kako daleč seže vaša domišljija, in se pridružite Jani na njenem čudežnem potovanju v Afriko!

Vsi otroci imajo bujno domišljijo in prav takšna je tudi desetletna Jana. Potem ko v restavraciji v Barceloni sreča afriškega dečka, se poda v dogodivščino v svet, po katerem jo vodi njena lastna domišljija.

S čudežnim krilatim konjem odleti v osrčje Afrike, kjer spozna dečka po imenu Mel. Pridružite se ji na poti skozi dih jemajočo pokrajino, v kateri se srečata s čudežnimi bitji in eksotičnimi divjimi živalmi. Kot v pravljici vsa bitja junakinji Jani pomagajo, da spozna smisel te poti in pomen prijateljstva ter domišljije.

Cena redne vstopnice je 4,25 evra, člani Kluba Kinobalon pa boste zanjo odšteli tri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.