Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Bo Planet TV ostal brez tekmovalk?

tadeja
1/3
Planet TV
Bilo je nekoč. Kaj se dogaja s tekmovalkami?

Kot smo poročali, bo iz šova kmalu izstopila Gloria, ki je morala posestvo že za kratek čas zapustiti, saj so jo odpeljali k zdravniku. Svetlolaska ima namreč zdravstvene težave. Šov pa ni načel le njenih živcev … Neutolažljivo namreč jokata še dve tekmovalki, in sicer Daša ter Tadeja. Prva pogreša družino, zelo pa jo skrbi tudi to, kaj o njej misli Slovenija. "Domov bi šla, ker vem, da me tam čaka delo, ki je pomembnejše od tega. /.../ Briga me, kaj si bo o meni mislil svet. Jaz dobro vem, kaj si bosta mislila sin in mož,“ je v solzah povedala Daša.

Tadejo pa razjeda slaba vest. "Preden sem odšla, mi je hčerka rekla: 'Mamica, ne hodi. Pogrešala te bom in ves čas bom jokala.' O tem sedaj ves čas razmišljam.“

Več o njihovem slabem počutju bodo razkrili v današnji oddaji.

Iz šova je sicer že izpadel Blaž, ki je včeraj izgubil boj proti Adisu in Miru.

Komentarjev 4
  • Vesna Dolšak 22:47 15.marec 2016.

    Točno tak, Majazmaja. Razvajene ženščine, ki ne vedo, kaj bi sploh rade. Ne vem, zakaj se sploh tak folk prijavi v take showe, če se pol not kar jokajo in stokajo.

  • Majazmaja 23:24 13.marec 2016.

    Kaj se dogaja? Nič. So razvajene, lene, histerične ženskulje, ki v življenju razmišljajo samo o tem, kako bi 'hvatale krivine.' In tukaj v reality showu se jim ni izšlo.

  • prider 22:36 13.marec 2016.

    Jokice stokice