Magazin
140 ogledov

Dobro je poskrbela za delavca

seks strast erotika Shutterstock
Ko je Tone odhajal od doma in zabrusil ženi, naj poskrbi za delavce, niti slučajno ni mislil, da bo te besede vzela tako dobesedno.

Bager je pridno brnel na dvorišču, Minka pa je skakala po hiši in pripravljala malico za delavce. Tako je bila vajena še od doma, in sicer, če ti pridejo k hiši delat, jim daj jesti. Ne glede na to, da ne delajo zastonj, se je prav posebej potrudila. Prva dva garača sta že sedla za mizo na verandi, voznik bagra pa je stopil v hišo in lepo prosil, ali sme na hitro pod prho. Minka mu je seveda rade volje ustregla in nehote pomislila, kako postaven moški se bo v kratkem slekel v njeni hiši. Nečedne misli ji niso dale miru in po tem, ko se je prepričala, da imata delavca zunaj vsega dovolj, se je vrnila v hišo in oprezala okoli vrat kopalnice.

Vedela je, da je mogoče skozi staro ključavnico videti pol kopalnice, in to bi moralo biti dovolj. Pa saj je nihče ne bo videl. Ko je zvok prhe potihnil, se je tiho približala vratom in previdno pokukala skozi luknjo. Za hip je videla mišičastega moškega, ki je švignil mimo nje. Ustavil se je pri ogledalu in ji ponudil pogled na čvrsto zadnjico. V prsih jo je stisnilo in zdelo se ji je, da hitreje diha. Opazovala ga je, kako se otira v brisačo, in upala, da se bo zgodilo, kar se je. Obrnil se je proti njej in želela si je le še, da bi brisačo spustil iz rok. Vrgel jo je v koš za perilo in Minka je končno dobila svoj tako želeni pogled na njegovo premoženje. Takoj je pomislila, da se vedno pretirano ponosni Tone lahko skrije pred njim. Med nogami mu je bingljal ogromen curak in Minka je še kako dobro vedela, kako bi ga uporabila. Kljub temu, da ji je bil ta curak vse bližje in bližje, pa se kar ni mogla odmakniti od vrat. Bila je besna sama nase, saj je dobesedno izzivala, da bi jo zalotil. In jo je!

Nenadoma je odprl vrata in nasmejan zrl v rdečelično gospo, ki je še kar naprej zijala v curaka pred seboj. Poskušala se je opravičiti, a se ji je zdelo, da se bo zadavila, če bo poskušala govoriti.
"Lahko pomagam?" je nasmejan vprašal. Po tistem se je pripetilo marsikaj, česar si Minka ni zmogla več priklicati v spomin. Dobro pa se je spomnila, kako se je iz minute v minuto zmanjševalo breme, ki ji je po neumnosti sedlo na ramena. S polno roko je zadovoljno plezala po gori mišic in se tresla od vzburjenja. Bil je vsaj deset let mlajši od nje in to jo je le še bolj podžgalo. Pa saj ji je mož rekel, naj poskrbi za delavce, mar ne? Z ritjo je kobacala po pralnem stroju, ko ji je on poskušal zlesti med noge. S prsti ji je segel globoko pod krilo in se vrnil z njenimi spodnjicami. Krilo ji je potisnil po stegnih navzgor in se ji povsem približal z grozečim tičem. Tako velikega v življenju še ni videla in spraševala se je, kako ga bo čutila. Ko ga je, se ni spraševala ničesar več. Ničesar, razen tega, kako za božjo voljo naj ostane tiho.

Na pamet je obrnila veliki gumb na pralnem stroju in ga zagnala. Ropot jo je odrešil v pravem trenutku. Blago je zaječala, ko je z debelo glavico razmaknil njene vlažne sramne ustnice, nato pa precej glasno kriknila, ko je vstopil. Njeno telo se je nenadoma napelo kot struna in pohota, ki je lila iz nje, je bila neskončna. Ljubila se je z neznancem, ki ji je prišel prekopat dvorišče, mož je bil zdoma, pred hišo pa še dva fanta, ki bi vsak hip lahko prišla iskat kolega. To se k sreči ni pripetilo in je lahko do skrajnosti uživala v vsakem premiku čudovitega telesa pred seboj. Skušala se ga je dotakniti povsod, do kamor je segla, še posebej pa si je dala duška okoli njegove zadnjice.

Grabila ga je za čvrsti ritnici in ga vlekla k sebi, kot da ne bi imela že dovolj tistega velikega curaka v sebi. Tako ji že dolgo ni prišlo. Na vibrirajočem pralnem stroju je z zadnjimi močmi še nekajkrat sunila proti njemu z boki in kot bi ji bilo nerodno, pogledala vstran ter upala, da bo v trenutku izginil in se lotil dela na dvorišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.