Magazin > Bizarno
6346 ogledov

Prodajalke razkrile, kaj najbolj mika tatove

trgovina nakupovanje voziček
Bi si mislili, da je med najpogosteje ukradenimi predmeti tudi lepilo za zobne proteze?

Prodajalke so za hrvaški portal Miss7 razkrile, kateri so tisti izdelki, ki v trgovinah najbolj privlačijo žeparje. V supermarketih so magnet za nepridiprave pakirane salame, paštete, siri, čokolade, kava in konzerve, pa tudi drage kreme, brivniki in baterije. Pri trgovinskih tatovih je menda zelo priljubljeno tudi surovo maslo.

V drogerijah tatove najbolj privlačijo parfumi in maskare, takoj za tem pa nakit, lasnice, barve za lase in lepila za zobne proteze. Zelo priljubljeni so tudi izdelki, ki so zapakirani v škatle, še posebno kozmetični darilni paketi. 

V trgovinah z oblačili pa so med tatovi na prvem mestu priljubljenosti kavbojke in spodnji deli trenirk. Masovno se krade tudi moške in ženske spodnjice, nakit ter sončna očala. Za krajo najmanj všečne so majice in obleke. 

Oblaki bodo zakrili sonce Magazin Posnela fotografijo psa pokojnega sina in doživela čudež ura rolex bizarno Magazin Rop: Ne boste verjeli, koliko ur je skrila v svojo nožnico!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice