Magazin > Bizarno
35 ogledov

Prišlo mu je ob kavi

Žurnal24 main
Policija v zvezni državi Washington je ujela moškega, ki je bil zasvojen z masturbiranjem in razkazovanjem pred delavci v drive-in kavarnah.

Moški se je pogosto samozadovoljeval v avtu, medtem ko je čakal kavo, za konec pa svoje premoženje še pokazal osebju. Dvajsetletniku je odleglo, ko so ga prijeli policisti. Dejal je, da potrebuje trdo roko, ki mu bo pomagala premagati to zasvojenost. "Hvala, da ste me ujeli. Moram nehati in tega ne morem storiti sam," naj bi dejal policistom.

Sedem članov osebja se je od februarja pritožilo, da se je moški razkazoval, ko so mu dali kavo. Tedenska razkazovanja so se končala, ko je v istem dnevu obiskal kar dve tovrstni kavarni. Usoden je bil drugi obisk, saj ga je videl policist in ga aretiral.

Moški je izdal, da njegova odvisnost izhaja iz zasvojenosti s pornografijo. "Ko enkrat začneš, je težko nehati," je dejal. Kazen sledi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.