Magazin > Bizarno
73214 ogledov

Ogorčenje: Tako se je BBC norčeval iz Ronalda

ronaldo BBC
Ronaldo v jok zaradi Oblaka.

Sinoči so se končale slovenske nogometne sanje. Po enajstmetrovkah se je v naslednji krog uvrstila Portugalska. 

Po svetu pa po tekmi ni zaokrožila le fotografija srečnih Portugalcev ... Zagotovo je bila še večkrat deljena fotografija prvega zvezdnika portugalske reprezentance Cristiana Ronalda, ki je v 105. doživel velik poraz. Naš vratar Jan Oblak je namreč takrat mojstrsko ubranil njegovo enajstmetrovko, kar je Portugalca spravilo v jok. 

BBC si je Ronalda po tem "izpadu" privoščil. Posnetek zgrešene enajstmetrovke so obogatili z grafiko "Misstiano Penaldo". Ta poteza je nekatere ujezila, med drugim tudi nekdanjega kapetana Anglije in Chelseaja Johna Terryja. Na Instagramu je delil fotografijo BBC-jevega napisa in zapisal: "BBC to je sramota!"

"Celo BBC obrekuje Ronalda", "Močno ga sovražijo", "Grdo", "Od nekdaj je sam proti celemu svetu", pa se glasi še nekaj komentarjev ogorčenih oboževalcev portugalskega nogometnega boga. 

Slovenski nogometaši so ob slavju Portugalcev razočarani ostali na zelenici, kjer pa so jih z aplavzom in navijanjem nagradili navijači, ki so pokazali, da znajo ceniti doseženo na tem evropskem prvenstvu. Več o tem TUKAJ.

 

Komentarjev 8
  • Avatar Antikrist6
    Antikrist6 19:02 02.julij 2024.

    Ronaldo se je našim tako zasmilil, da so jim pustili tekmo.

  • Avatar Leon
    Leon 14:01 02.julij 2024.

    Ronaldo je slab igralec podobno kot nogometaš .Njegov čas je minil vendar si tega ne želi priznati .

  • munja 13:34 02.julij 2024.

    Brezzvezna reakcija, mogoče je mislil, da se bo komu zasmilil. Mislim, da se zaveda, da njegova zvezda počasi tone. Sicer pa od zvezdnika te reakcije ne bi pričakoval ali je bila pa zaigrana, kdo ve??