Magazin > Bizarno
181 ogledov

Fant jo pita, ker želi biti najtežja na svetu

Monica Riley Profimedias
Monica Riley si je zadala cilj, postati najtežja oseba na svetu, pri čemer ji izdatno pomaga njen fant.

Sedemindvajsetletna Monica Riley tehta 315 kilogramov. Vsak dan zaužije 8000 kalorij, saj si želi doseči cilj 453 kilogramov in biti nepokretna ter s tem postati najtežja oseba na svetu. "Takrat se bom počutila kot kraljica, Sid pa mi bo služil, česar se že zelo veseli," pravi Monica in dodaja, da je to tudi spolna fantazija, ki si jo s fantom delita. 

Monica Riley | Avtor: Profimedias Profimedias

Prav 25-letni Sid ji izdatno pomaga pri njenem uresničevanju načrta, saj ji vsak dan kuha in pomaga pri vsakdanjih stvareh. "Že sedaj mi pomaga, da vstanem s kavča in postelje. Ko ležim po večerji, me more obrniti, saj se jaz ne morem sama," pravi Monica. 

Od nekdaj je bila pretežka, a se je odločila, da ne bo šla na operacijo, s katero bi ji pomagali shujšati. Ko je prek spleta spoznala Sidneyja, je pridobila še nekaj kilogramov in se po njenih besedah začela počutiti zelo seksi. "Več kilogramov kot imam, bolj se počutim seksi. Rada imam svoj velik trebuh," pravi. Obožuje hranjene in včasih jo mora Sid hraniti tudi s pomočjo lija. Kot pravi, tako hranjenje radi gledajo tudi nekateri njeni prijatelji. 

Monica Riley | Avtor: Profimedias Profimedias

Monica Riley | Avtor: Profimedias Profimedias

 

 

 

 

 

 

 

 

Par namerava imeti otroke, za katere bo ona skrbela kar iz postelje. "Nekateri mi govorijo, da bom od toliko hrane umrla. Jutri me lahko na cesti povozi avto. Tako vsaj vem, da sem živela življenje, kakršnega sem si želela," Monicine besede povzema The Sun. 

Komentarjev 7
  • matermila 22:53 08.september 2016.

    Prasica

  • Janez_53 20:13 08.september 2016.

    Ljubi bog!!! Ženska se počuti pri tej kilaži "bolj seksi"??? Pa sploh razume pomen te besede? Ali pa ima težave z mentalnim zdravjem?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:09 08.september 2016.

    Zakaj jo po cevki pita? A je prelena da bi žvečla hrano al kaj?