Magazin
365 ogledov

10 naj brezplačnih znamenitosti

Benetke, Canal Grande
1/10
Žurnal24 main
Kaj še napisati o Italiji, da ne bo spet preveč očitno, kako zelo jo imamo radi in kako močno jo pogrešamo? Nismo pa edini, saj se pred poletjem povsod veliko piše, razmišlja in sanja o njej.

Lestvico "najboljših italijanskih turističnih znamenitosti, ki si jih lahko ogledate brezplačno", so sestavili uporabniki potovalne spletne strani TripAdvisor. Mimogrede lahko zaključimo, da so med desetimi znamenitostmi večinoma sami stari znanci – presenetili vas bosta najbrž le dve destinaciji, ki se običajno ne znajdeta na seznamih najbolj obleganih italijanskih lepot.

Če boste kadarkoli brez idej, kam iti na potovanje oziroma počitnice ... Italija nikoli ne pusti na cedilu. In če imate le konec tedna ali le en dan, se zapeljite v Benetke, Padovo, Verono, Videm, Trst, Dolomite, po vasicah in gričkih Furlanije - Julijske krajine ... TripAdvisorjev izbor desetih brezplačnih znamenitosti preverite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.