Kranj
85 ogledov

Tudi letos se pridružite Mateju Mohoriču na nepozabnem dnevu zabave in športa

Kolesarski klub Kranj
Kolesarski klub Kranj v sodelovanju s Fundacijo Mateja Mohoriča tudi letos vse ljubitelje kolesarjenja, male in velike, vabi na 3. Pokal Mateja Mohoriča, ki bo to soboto, 18. maja 2024. Dogodek bo še posebej poseben, saj se ga bo udeležil tudi vrhunski slovenski kolesar Matej Mohorič.

Mladi talenti slovenskega cestnega kolesarstva bodo tudi letos imeli priložnost pokazati svoje spretnosti na kolesarski dirki za 3. Pokal Mateja Mohoriča. Dirka predstavlja priložnost za mlade kolesarje, da se dokažejo in morda celo srečajo svojega idola. Dogodek pa ni namenjen le tekmovalcem. Vsi otroci bodo lahko sodelovali v različnih spretnostnih izzivih na poligonu, kjer bodo s svojimi kolesi, poganjalci in skiroji preizkušali svoje veščine. Za vsak trud in pogum bodo prejeli majico ali kapo Fundacije Mateja Mohoriča, kar bo zagotovo lep spomin na ta dan.

Poleg športnih aktivnosti bo poskrbljeno tudi za obilico zabave. Pridružil se jim bo škrat Kranček iz Kranjskih rovov, otroci se bodo lahko spuščali po velikem napihljivem toboganu in si poslikali obraze. Na voljo bodo tudi XXL družabne igre, ki bodo zabavale tako otroke kot odrasle. Med 11. in 13. uro bo dogajanje popestril še glasbeni program z nastopom priljubljenih Čukov in Ribiča Pepeta, ki bodo poskrbeli za dodatno veselje in smeh med obiskovalci vseh starosti.

Vrhunec dneva pa bo gotovo srečanje z Matejem Mohoričem, ki se bo družil z udeleženci in obiskovalci. To je izjemna priložnost za vse navdušence, da osebno spoznajo svojega kolesarskega vzornika, si z njim izmenjajo nekaj besed ali se celo fotografirajo. Dogodek je brezplačen, potekal bo na Trsteniku od 9. do 15. ure, namenjen pa je vsem generacijam.

Vabilo na 3. Pokal Mateja Mohoriča, Trstenik, Kranj | Avtor: Kolesarski klub Kranj Kolesarski klub Kranj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.