Šport
23 ogledov

Ne kuha, da se ne bi kdo zastrupil

1/2
Žurnal24 main
Anže Kopitar je prvi slovenski hokejski igralec, ki je zaigral v ligi NHL. Člana LA Kingsov, s katerimi je že začel novo sezono, tokrat gostimo v naši redni tedenski rubriki Druga plat.

Anže Kopitar, ki je pred kratkim za sedem let podaljšal pogodbo z moštvom Los Angeles Kings (47,6 milijonov dolarjev), pravi, da ga v športu najbolj moti doping. Poleti mu je najlepše v Kaliforniji, pozimi je lepo v Edmontonu. 21-letni hokejist, rojen v Hrušici, je ponosen na svojo družino, punco in prijatelje. A prav nobenemu ne bi rad pripravil kosila ali večerje. Zakaj, preverite v naši redni tedenski rubriki Druga plat! Prva ljubezen gorenjskega zvezdnika sega v prva leta osnovne šole. V tistem času je z veseljem obiskoval ure zgodovine, še dandanes pa se najbolj boji kač. Glasbeni okus je zelo širok in pester, še doda slovenski reprezentant. Več pa v videointervjuju z Anžetom Kopitarjem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.