Magazin
132 ogledov

Obdelal jo je sanjski žrebec

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Karin si je pomela zaspane oči in skušala ugotoviti, kje se nahaja. Velika bela soba, ogromna postelja in le še ogledalo ter stol pred njim. Dolge zavese na velikih oknih so leno plapolale v jutranjem vetriču in jo vabile na okno.

Ni mogla verjeti, da je budna. Potem je počasi pričela sestavljati zmedene misli in se spomnila utrinka z neverjetne zabave in kako zelo opita je bila. Počutila se je kot največja trapa, saj jo je lepotec v beli srajci prijel pod pazduho in jo peljal na zrak. Potem se je spomnila še trenutka, ko je izstopila iz njegovega avta, nakar jo je verjetno odnesel v hišo, kjer je tudi prespala. Odgrnila je zaveso in se komajda zadržala, da ni na ves glas zaklela. "Fak! Kaka pravljica!" je rekla nekoliko tišje. Pogled, ki se ji je odprl je bil zares pravljičen. Neskončen, urejen vrt, drevesa in ogromen bazen pred hišo. Ob bazenu je bilo lično postavljenih nekaj ležalnikov in na enem izmed njih je ležal on. Imel je telo boga in zdaj je potisnil svoja sončna očala z nosu in se ji nasmehnil. "Pridi dol zaspanka!" je zavpil in ji pomahal s časopisom.

Oprhala se je in potem res krenila navzdol po dolgih stopnicah. K sreči se je spomnila, da mu je ime Jan, saj sta prejšnji večer kar veliko govorila. Godilo ji je, da jo je osvajal, a potem se je nekoliko preveč vdala pijači. "Saj nisva  slučajno ...?" ga je vprašujoče pogledala. "Žal ne," se ji je nasmehnil. "Skoči v vodo, da se zbistriš," je predlagal. "Bi, pa nimam v čem. Sicer pa sem bila pravkar pod prho," je rekla. "Lahko se obrnem stran," je dejal in se pokril s časopisom.

Klara je bila še vedno precej zmedena, a plavanje v bazenu jo je preveč mamilo, da bi se še naprej upirala. Slekla je haljo, v katero je bila ovita in skočila v vodo. Tega on ni pričakoval, zato je zamudil pogled na njeno lepo, golo telo. Sicer pa jo je tako ali tako videl že prejšnji večer, ko jo je spravljal v posteljo. Skočil je za njo in odplaval povsem do nje. Lebdel je v vodi za njenim hrbtom in opazoval njeno zadnjico, ki pa se je zdaj obrnila proč od njega. Ni mogel verjeti, da prej ni opazil teh prsi. Kot bi bili ustvarjeni za to, da jo držijo nad vodo. Odplavala je proč od njega in se prijela za rob bazena.

Kmalu je bil spet za njo. Prijel se je za rob tik ob njenih rokah in se s telesom naslonil na njeno zadnjico. Nasmehnila se je sama pri sebi, a mu ni dala vedeti, da si ga želi. Čutila je, kako mu med nogami strašansko raste izboklina in se z zadnjico nalašč krepko obregnila vanj. Zastokal je tik za njenim ušesom, ona pa se je obrnila okoli in ga pogledala v oči. "In kaj bi ti zdaj?" je vprašala kot, da ne bi vedela. Nič ni odgovoril. Le poljubil jo je in si oddahnil, ko ga je poljubila nazaj. Stopil je na tla, med dlani pa ujel njene obline. Voda ji je segala ravno pod njih. Poljubil jo je na premražene bradavice in jih ogrel s svojimi usti. Počutila se je prijetno kot že dolgo ne in mu pohotno nastavljala svoje telo.

Prsti so mu zašli med njene noge in se pričeli igrati z občutljivo češpljico. Kaj kmalu ji je v glavi suvalo in v trebuhu brbotalo od potrebe. Z nogami je zaplavala okoli njegovega telesa, se ga oklenila ter ga zaljubljeno pogledala. "Včeraj res nisva?" je še enkrat vprašala. "Nisva. Zdaj pa bova," se je nasmehnil in si kopalke potegnil preko nabreklega junaka, ki je kmalu zapolnil njeno potrebno češpljo. Zamižala je, a je sonce kljub temu sevalo skozi njene veke. Bliskalo se ji je tudi od užitka, od njegovih naletov. Voda ji je pljuskala pod brado, čutila ga je globoko v sebi in ga rotila naj ne preneha. Vsaj še nekaj močnih sunkov, ki jo bodo kmalu odnesli na valu vrhunca do prve velike zmage tistega dne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.