ZVEZDANA MLAKAR KLEMENC s.p.148.211,88 EUR
Izbrano obdobje: Ni izbranega obdobja. Za izbiro obdobja označite obdobje na grafu.
PLAČNIKI, kjer je prejemnik ZVEZDANA MLAKAR KLEMENC s.p.:
V bistvu bi ona morala plačati za čas ko uporablja frekvence rtv in tudi odškodnino za poneumljanje državljank in državljanov, ki morda gledajo tisto sranje..
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Če bi že kdo moral leteti z RTV je to "Možina" in njegovi intervjuji z domobrančki.
Mars nazaj v hosto!
mogoče bo nekoč letel ko ne bodo beli na oblasti... sicer pa je vedno prav slišat obe strani... so obe umazane...
Možina je, res prodana duša z doktoratom. S Pirkovičem sta prava degutantna primerka nacionalne RTV.
Možina in Pirkovič sta RTVS parazita ,ki odžirata denar plačnikov RTVS prispevka .
Največ denarja se zmeče na opojne substance,na zel za lajšanje domotožja.
https://erar.si/prejemnik/99545420/#transakcije
Malo naj pokadi domačo travo da se pomiri. Drugače mi je to najbolj grozen ženski karakter daleč naokoli.
ZVEZDANA MLAKAR KLEMENC s.p.148.211,88 EUR Izbrano obdobje: Ni izbranega obdobja. Za izbiro obdobja označite obdobje na grafu. PLAČNIKI, kjer je prejemnik ZVEZDANA MLAKAR KLEMENC s.p.:
nej gre na socialno, pa to je to
V bistvu bi ona morala plačati za čas ko uporablja frekvence rtv in tudi odškodnino za poneumljanje državljank in državljanov, ki morda gledajo tisto sranje..
lVprašam se, če namiguje, da je oddaja zato tako zanič, ker ji ne plačajo...buaaaahaha
Ni blema stara, boš kako "kilco" več zdilala pa bo, a ne?
Ona ne rabi honorarja... .Z Matejčičko štihajo nasad rožic.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
titoisti šepomnite tovariši.
Bogi bogi76, če imaš ob sebi kakšnega človeka, ki te prenaša, ga prosi, naj tvojo latovščino prevede v slovenščino.
Zanjeno nakladanje jeres škoda denarja.
Za tvoje šolanje v mali šoli in 2 razreda OŠ tudi, vsaj na zapisano, ker si očitno manjkal pri slovenščini in to permanentno!
Boljše da vzgaja konopljo
Kakorkoli oddaja je, in ima gledalce, kar pa za oddaje na Nori24tv ne velja. Tam nakladajo s forinti Madžarov.
Na NOVI24 ne kadijo trave... .
Ficko, ne kadijo trave ampak se futrajo z angel dust preparatom, ki jim ga dostavljajo direkt iz nebes akviziterji RKC!
Pa tudi na NOVI24 še nisem videl pijanega voditelja,na RTV pa že. Pa na NOVI ni pe*rov.
Ne vem za zaposlene a so al niso, lastnik in solastniki pa so pedri in to veliki!
Ja ja,velki pedri,pa zaposleni tud... .Poglej samo Galuniča kako rito stisne ko hodi.