Luckyss od kdaj je pa žalovanje deklarirano ? Je osebno in se izkazuje v mnogoterih oblikah Zato spoštuj druge in ne meri po sebi, če ne premoreš čustvene inteligence kot, predpogoj. !!!!
Zvezdana žaluje, obžaluje, da ni pred desetletji pofafala na otoku Molat še več kurcev kot jih je, bila je lepotica v bikinijih, prava nifomanka, a lepa kot … PES JI JE IZGOVOR
Ender laja na vsakega, ki se oglasi.. sicer pa ja , policija je požela velik nasad marihuane, ki ga je imela posajenega na svoji kmetiji. In to je res.. kot pravi UKZ, kar je res, ni žalitev
Avša zblojena...Tudi normalni ljudje žalujemo in tega ne obešamo na veliki zvon...
No, no spoštuj čustvovanje ljudi četudi jo izražajo na tabloidih.
Ne, ker če v resnici žaluješ, ne lajaš naokrog, bolečina je intimna, huda in osebna...
Luckyss od kdaj je pa žalovanje deklarirano ? Je osebno in se izkazuje v mnogoterih oblikah Zato spoštuj druge in ne meri po sebi, če ne premoreš čustvene inteligence kot, predpogoj. !!!!
Hja o tem bi se dalo debatirati...Zame je pač žalovanje intimna stvar in mi je jamranje v javnosti odvratno...
Zvezdana žaluje, obžaluje, da ni pred desetletji pofafala na otoku Molat še več kurcev kot jih je, bila je lepotica v bikinijih, prava nifomanka, a lepa kot … PES JI JE IZGOVOR
Primitivnost pritiče samo nezreli, nekulturni in ideološko prepojeni mladoletni, maloumni osebi..
Pri vsej svojo ''modrosti'' kokoš ne ve da ovčarji živijo okoli 12-15 let, velja tudi za pse od ''slavnih priljubljenih''
Kaj se more mislit Zvezdana o nas kokoših, ki samo modrujemo in kritiziramo poznani smo pa samo na forumih..
Evo Zvezdana,kaj vse piše folk... .Sam povem,da ne bi jaz bil pol kriv.
..."Tako zelo rada bi ga še objela"... nasad / kterga so mi miličniki uničili..
Tudi tebe morali starši objeti in kulturno prevzgojiti. Budala trolasta.
enderu- ne vekaj...
Kaj ima ta dilerka marihuane še za delat v medijih?Večja mafija, bolj popularni. Bo svojo oddajo dobil tudi Dragan Tošić?
Ne vem kaj imaš ti žalit ljudi po forumih, če se nimajo možnost branit. Budala trolasta..
@ENDERU- KA PA TI ZDEJ VEKAŠ...
Ender laja na vsakega, ki se oglasi.. sicer pa ja , policija je požela velik nasad marihuane, ki ga je imela posajenega na svoji kmetiji. In to je res.. kot pravi UKZ, kar je res, ni žalitev